Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Θανάσης Κατερινόπουλος "ας πούμε και μια αλήθεια"



Βολές προς πολλές κατευθύνσεις εξαπέλυσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο AgrinioNet.gr. 

Για την ίδρυση εφετείου Δυτικής Ελλάδας ανέφερε ότι επί 35 χρόνια όλοι μιλούσαν για Εφετείο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την θέση του Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Κατσούλη που αναφέρει: "Αν ο Σώκος ήταν Περιφερειάρχης δεν θα ιδρυόταν εφετείο στο Αγρίνιο...". Ο κ. Κατερινόπουλος άφησε αιχμές εναντίον του κ. Κατσούλη, λέγοντάς: "αυτά να τα έλεγε όταν ήταν Αντινομάρχης επί νομαρχίας του κ. Σώκου. Ως Δήμαρχος οφείλει να ασχοληθεί με το Δήμο του και να αφήσει τα υποθετικά". Σωστός θα λέγαμε εμείς, καθώς είναι πρακτική των πολιτικών να κάνουν τους ξύπνιους κατόπιν εορτής (βλέπε  Π.Κατσούλης).

Μίλησε έξω από τα δόντια για ρουσφετολογικές μεταθέσεις υπαλλήλων πριν την εφαρμογή του Καλλικράτη, που δημιούργησαν κενά στις διάφορες υπηρεσίες και προκάλεσαν δυσκολίες στην εφαρμογή του Καλλικράτη.

Βόμβα εξαπέλυσε για το θέμα των χρεών της Νομαρχίας που κυμαίνεται σε κάποια εκατομμύρια ευρώ, αναφέροντας ότι "αυτά-τα χρέη- πρέπει να συνοδεύονται από κάποια έργα, τα οποία εάν έγιναν ή όχι τα βλέπει ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας. Ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να κρίνει τα χρέη και τα έργα και φυσικά με το νου του, την άποψη και την λογική του κρίνει, κατακρίνει και θα συνεχίζει να κρίνει τόσο τα χρέη που έμειναν όσο και τα έργα".

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν δίστασε να σημειώσει ότι ένας μεγάλος αριθμός πολιτικών της Αιτωλοακαρνανίας μεταπολιτευτικά κοίταξαν το προσωπικό τους  βόλεμα και μεγαλούργησαν στο ρουσφέτι, έναντι των έργων υποδομής. Ασχολήθηκαν μόνο με τους διορισμούς εις βάρος των έργων υποδομής που θα έφερναν και την ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία.
  
Σε σχέση με τους διορισμούς που υπόσχονται πολλοί πολιτικοί ανέφερε ότι πριν τις εκλογές ήταν ο μόνος υποψήφιος βουλευτής που δεν δίστασε στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο να πει ξεκάθαρα ότι δεν υπόσχεται διορισμούς και μεταθέσεις. Μίλησε χωρίς αναστολές για δούλεμα των πολιτών από αυτούς που υπόσχονται διορισμούς. Και αυτή η αναφορά του χαρακτηρίζεται από θάρρος, καθώς κάτι τέτοιο δύσκολα λέγεται προεκλογικά και με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε ανάμεσα στους υποψήφιους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκείνη την περίοδο.

Μάλλον ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταράζει για ακόμη μια φορά τα νερά της Αιτωλοακαρνανίας μιλώντας ειλικρινά στους πολίτες. Έχουμε την εντύπωση ότι κάποιοι θα χάσουν την ηρεμία τους πέρα από τη μιλιά τους. Μακάρι κάποιοι να απαντούσαν σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά το βλέπουμε πολύ χλωμό.
Nafpaktos Voice 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο κατερινοπουλος μιλαει οταν εχει να πει κατι σοβαρο και δεν παπαγαλιζει μπραβο του παντα ταραζει τα νερα του κατεστημενου της αιτωλοακαρνιας.Λεει αληθειες και ασ πονανε .Μπραβο του .Οτι ειχε πει και στις περιφερειακες εκλογες επαληθεφτηκαν .0 ανθρωπος χει κριση και δεν τον νοιαζει να χαιδεψει αυτια δεν περιμενεινα ζησει από την πολιτικη.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατερινοπουλος καλα τα λεει, αλλα ποιος τον ακούει? θα πεσουν οι επαγγελματιες της πολιτικής, οι εκλεγμενοι μας τρομάρα μας, και θα τα κουκουλώσουν, γιατι ετσι μαθανε να λειτουργουν.
Εκει στην Αθηνα, ανοίξτε τα αυτιά σας. Σωστός κυριε Κατερινοπουλε, και βεβαια πως να μην εισαι, ουτε τα παιρνεις,ουτε και σε ζει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο ανθρωπος αλλα ....ποσοι θελουν να ακουν αληθειε?

ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ είπε...

Ο άνθρωπος που τόλμησε να μιλήσει για την πιο απολιτικ συμμαχία. Η απόφαση αυτή ντρόπιασε όλο το λαό της Αιτωλ/νιας και τελικά όπως τα είχε πει έτσι και έγιναν, θεωρείται οτι η Αιτωλ/νια έχει αντιπεριφερειάρχη; πλανάσθαι. Αυτά τα ίδια συμφέροντα είναι που προσπαθούν και τώρα να τον πνίξουν γιατί δεν θέλουν τέτοιες φωνές. Θανάση κράτα όσο μπορείς να ξέρεις οτι στο τέλος θα έρθει η δικαίωση.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...