Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Το κλιμάκιο των Ευρωβουλευτών στην Τριχωνίδα




Κάτω από Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Δογρή τη Ημερίδα τηλεδιάσκεψη για την “Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη – Πράσινος Τουρισμός- Εναλλακτικές πηγές ενέργειας”, στην οποία συμμετέχουν Ευρωβουλευτές, Υφυπουργοί , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Τάσος Αποστολόπουλος, Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Υφαντής, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και οι Αντιδήμαρχοι, ο δήμαρχος Αστακού Πυθαγόρας Σαμαράς, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσιχριτζής κ.α.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Αγρινίου υποδέχτηκε το κλιμάκιο στο δημαρχείο Παραβόλας και όχι στο δημαρχείο Αγρινίου όπως είχε προγραμματιστεί ίσως για την αποφυγή επισοδείων, αφού εκεί είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 “αγανακτισμένοι” πολίτες φωνάζοντας συνθήματα. Ξεκινώντας την τηλεδιάσκεψη ο συντονιστής Κώστας Αργυρός έδωσε το όγο στον κ.Πεταλωτή ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ευρώπη των 27 χωρών οι οποίες έχουν διαφορετικά συμφέροντα και αντιλήψεις αλλά πρέπει όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι. Ο κ. Πεταλωτής μίλησε για την κρίση λέγοντας ότι έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει και εργαζόμαστε στην κατέυθυνση να βγει η χώρα από την κρίση.

Περισσότερα http://www.agrinionet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1076:a&catid=61:politiki&Itemid=198

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ, ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΝΕΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΑ!

Ανώνυμος είπε...

λιγο τους απεμεινε.κοιταξτε προσωπικοτητες προεξεχοντος του θανου

Ανώνυμος είπε...

Στα κρυφά σαν τα ποντίκια αλήτες!

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...