Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η Αγγλίδα Ασθενής και οι «φιλικές περιπτύξεις» της στο νοσοκομείο Αγρίνιου



Δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν στο νοσοκομείο Αγρινίου για τη δωρεά οργάνων και την επέμβαση για την αφαίρεση τους από την ομάδα μεταμοσχεύσεων του Λαϊκού νοσοκομείου Αθηνών και ένα περίεργο περιστατικό ήρθε να ταράξει τα νερά Το βράδυ του Σαββάτου και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη το χειρουργείο για την αφαίρεση οργάνων, λίγα μέτρα πιο κει και συγκεκριμένα στο χώρο των κλινικών Παιδιατρική -ΩΡΛ – Οφθαλομολογική, φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννης Μπίνας μια 55 χρονη Αγγλίδα. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αγρινίου τις προηγούμενες ημέρες στην Ορθοπεδική κλινική γιατί είχε χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη. Η γυναίκα πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο γιατί όπως μας είπε ο διοικητής δεν υπήρχε πια λόγος νοσηλείας.
Χθες όμως επέστρεψε στο νοσοκομείο με συνοδεία δυο νεαρών κοριτσιών από το Παναιτώλιο, γιατί όπως δήλωσε η ίδια πονούσε στην πλάτη της. Η 55χρονη Αγγλίδα φέρεται να περιοδεύει στην Ελλάδα με ένα βαν και τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στα Αμπάρια Παναιτωλίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αγγλίδα φιλοξενούνταν από τις νεαρές αλλά φαίνεται ότι δεν ήθελαν άλλο να την κρατήσουν και την πήγαν στο νοσοκομείο.
Για λόγους φιλανθρωπίας, υποστήριξε ο Διοικητής του νοσοκομείου την φιλοξενήσαμε αλλά όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ έγινε φασαρία από την ίδια γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι την επισκέφθηκαν.
Μάλιστα ο Διοικητής δεν επιβεβαίωσε στο Agrinionet τις πληροφορίες πως συνοδοί άλλων ασθενών, χθες κατήγγειλαν ότι η φασαρία προήλθε γιατί υπήρξαν περιπτύξεις περισσότερο από φιλικές μέσα στο θάλαμο όπου φιλοξενούνταν, αλλά μίλησε μόνο για φασαρία και πως αύριο θα πάρει εξιτήριο.
Η φιλανθρωπία είχε τελικά άλλη εξέλιξη στο νοσοκομείο Αγρινίου ενώ κάποιοι αναρωτιούνται  αν ο Ξένος Δίας θα συνεχίσει να επισκέπτεται το νοσοκομείο Αγρινίου και υπό ποια μορφή…
Agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...