Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλέγεται σήμερα πρόεδρος της ΠΕΔΣήμερα το απόγευμα στην Πάτρα θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νεοεκλεγέν συμβούλιο της ΠΕΔ για να εκλέξει το νέο πρόεδρο.

Φαβορί αφού έχει και την πλειοψηφία ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.

Ο κ. Μοσχολιός καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τους δήμους των τριών νομών, Αχαίας Ηλείας Αιτωλοακαρνανίας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και μάλιστα την ώρα που τα ταμεία του κράτους είναι άδεια και οι δήμοι αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα.
Στο μεταξύ πριν από μερικές ημέρες σε μια κοινωνική εκδήλωση, γάμος, όπου παρευρέθηκε ο κ. Μοσχολιός εκτός δήμου Αγρινίου με το τζιπ του δήμου, φημολογείται ότι υπήρξε φραστικό επεισόδιο λόγω του ότι ο δήμαρχος Αγρινίου χρησιμοποιεί το τζιπ του δήμου εκτός ωραρίου ακόμη και για προσωπικές εξυπηρετήσεις και δεν χρησιμοποιεί το δικό του αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χρεώνεται ο δήμος τη βενζίνη που καίει.

Είναι αλήθεια ότι φέτος το καλοκαίρι ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός έκανες τις διακοπές του στο Μύτικα και τα μπάνια του σε κοντινές παραλίες με το τζιπ του δήμου Αγρινίου;
Δεν ήταν πάντως λίγοι οι αυτόπτες μάρτυρες που σχολίαζαν αρνητικά αυτή την τακτική...
Μήπως οι πολίτες του δήμου πληρώνουν τη βενζίνη για τις μετακινήσεις σε γάμους ακόμη και για τα μπάνια του δημάρχου;
Δικαιούται ο κ. Μοσχολιός να χρησιμοποιεί πέραν του ωραρίου ή υποχρεώσεων του δήμου το αυτοκίνητο που του παραχωρεί ο δήμος;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

IΔΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΖΣ