Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Παραιτείται ο Τορουνίδης από τη Νομαρχιακή;


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.
Πληροφορίες του Agrinionet αναφέρουν ότι ο νυν γραμματέας κ. Σπύρος Τορουνίδης αναμένεται να καταθέσει την παραίτηση του στο κόμμα τις επόμενες ώρες.
Ο κ. Τορουνίδης φημολογείται ότι έχει ήδη ενημερώσει τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη ότι πρόκειται να παρατηθεί.
Φέρεται επίσης πως έχει ενημερώσει τα μέλη της Νομαρχιακής τα οποία με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους βουλευτές, οι οποίοι αναστατώθηκαν και άρχισαν άμεσα να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν πάρει αρνητικές απαντήσεις και τα πράγματα δυσκολεύουν αφού πρέπει να οριστεί άνθρωπος που να μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του όλο το βάρος της δυσαρέσκειας του κόσμου.
Δυο περιπτώσεις “παίζουν” για τη Νομαρχιακή ...
Είτε να οριστεί νέος γραμματέας από τη νυν νομαρχιακή, είτε να οριστεί νέα νομαρχιακή από τον Καρχιμάκη.
Πάντως γεγονός είναι ότι εαν είναι έτσι τα πράγματα οι βουλευτές έρχονται σε δύσκολη θέση αφού είναι πρωτόγνωρο να παραιτείται γραμματέας της Νομαρχιακής.
Οι μνηστήρες είναι πολλοί παρόλο που όποιος αναλάβει αυτή τη θέση θα καθήσει πάνω σε αναμμένα κάρβουνα...
Κάποιοι δε φρόντισαν να διαρεύσουν ότι δεν θα τους προξενούσε καμιά εντύπωση εαν έβλεπαν τον κ. Τορουνίδη να ακολουθεί άλλο πολιτικό σχήμα στο μέλλον.
Μάλιστα κάποιοι εκφράζουν φόβους μήπως υπάρξει ντόμινο αποχωρήσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΠΑΜΨΗΦΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΄΄ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ΄΄ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά...τον πιστέψαμε τώρα.
Κάτι θα θέλει και σε ανταλλαγή παραμονής του...θα ικανοποιηθεί το αίτημά του...

Ανώνυμος είπε...

ΕΎΓΕ κ. ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΌ

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...