Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εγκυμονεί... κινδύνους


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ.
ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ
ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ
ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ
ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΙΑ
κ.τ.λ.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΛΕΩ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ 1 - 2 ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ (ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΜΕ) ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ.ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

δεν θα προλαβει να τα βαλει γιατι ο τιμοσιδης φευγει οπως βλεπεις ασ δει το αγρινιο κανα μηνα που θα χρειαστει η κυβερνηση ενοτητας για την συμβαση και μετα αντιο..................και να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος με την επομενη διοικηση που θα ερθειγια να μπουν τα πραγματα στην θεση τους και οι θηκες στα δοντια

Ανώνυμος είπε...

ο κυρ αλεκος θελει παντοτε καδρο. τωρα με το νεο. θεσμικα ευγενικος η ακρατα φιλοδοξος; ας παρει και αυτος κατι καταδικο του ρε παιδια.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...