Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Σε δύσκολη θέση ο Γ.Μπουλές για τα νερά στην Πυλήνη

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές αφού το θέμα της ακαταλληλότητας του νερού στον πάλαι ποτέ δήμο Πυλήνης από όπου έλκει την καταγωγή του και μέχρι πριν από ένα χρόνο διοικούσε, τον πλήττει πολιτικά όπως αναφέρουν κύκλοι του περιβάλλοντος του. Ο δήμαρχος Ναυπακτίας μέχρι πρότινος ήταν πολύ περήφανος για τα νερά στην Πυλήνη και φρόντιζε αυτός και οι συνεργάτες του να στρέφουν τα βέλη τους στη Ναύπακτο που αντιμετώπιζε κι αυτή το ίδιο πρόβλημα.
 Αυτό όμως που εξέθεσε τον κ. Μπουλέ, σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ΔΕΥΑΝ, είναι ότι πήρε πολύ χρόνο και έκταση το θέμα και μόλις χθες ήρθαν τα αποτελέσματα του ελέγχου από το εργαστήριο υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο έλεγχος σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου αναφέρει ότι ΅μετά τον έλεγχο που έγινε από το εργαστήριο υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, το νερό από το δίκτυο ύδρευσης όλων των τοπικών κοινοτήτων είναι κατάλληλο για πόση και κάθε είδους χρήση. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τα μέτρα χλωρίωσης και ελέγχου για την εξασφάλιση της ποιότητας του νερού των δικτύων ύδρευσης΅.
Η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας
Γνωστοποιούμε στους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Πυλήνης ότι μετά τον έλεγχο που έγινε από το εργαστήριο υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, το νερό από το δίκτυο ύδρευσης όλων των τοπικών κοινοτήτων είναι κατάλληλο για πόση και κάθε είδους χρήση.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τα μέτρα χλωρίωσης και ελέγχου για την εξασφάλιση της ποιότητας του νερού των δικτύων ύδρευσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας
 
Ναύπακτος 1-12-2011
Ο Αντιδήμαρχος &
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ
Κων/νος Σταυρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...