Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011


Ψιλοκούβεντο είχε πιάσει το “δεξί” χέρι του Βενιζέλου σήμερα το μεσημεράκι με έτερο ΠΑΣΟΚΟ νεαρό και επιτυχημένο επιστήμονα ο οποίος κατέχει θέση στο Δ.Σ. δημόσιου οργανισμού...
Μαυρισμένος και με μερικά κιλά παραπάνω, ο Γιάννος απ' την Κανδύλα...φορούσε πράσινο μπλουζάκι και είχε ύφος πολλών καρδιναλίων ...
Αλήθεια τι κουβέντιαζαν;
Μήπως την αναβάθμιση του νεαρού;
Ο Γιάννος ως “δεξί” χέρι του Μπένι λύνει και δένει...κόμπους ναυτικούς...

Διδυμοποίηση ή αλλιώς Αδελφοποίηση...


Τι γίνεται εκεί στο Δήμο Μεσολογγίου με την ενημέρωση;
Στα 5, ας πούμε δελτία τύπου, τα 4 στέλνονται ξανά λόγω λαθών ή παραλείψεων...
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ...
Πότε για το ένα θέμα πότε για το άλλο...
Η τελευταία ορθή επανάληψη εστάλει για το 18ο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα αναφέρει “Η Ορθή επαναληψη αφορα το θεμα 18 και το ορθο ειναι :
΄΄Αδελφοποίηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με το Δήμο Αμμοχώστου Κύπρου (εισηγητής κ.Καβάγιας Αριστ. – Δημ. Σύμβουλος΄΄
και οχι ΄΄Διδυμοποιηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με το Δήμο Αμμοχώστου Κύπρου (εισηγητής κ.Καβάγιας Αριστ. – Δημ. Σύμβουλος”.
Καλά φωστήρες μου ποιος είναι αυτός που έγραψε Διδυμοποίηση;
Εκτός πια κι αν ζήλεψε την “τύχη” της Αμμοχώστου...
Δε γράφατε καλίτερα ότι θα γίνετε “αδελφοποιτοί” ή έστω “βλάμηδες”...


Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Στο Αιτωλικό πετάνε όλοι με τον.... γλάρο του Ιωνάθαν!!!



Πάνο μου,
όπως λέγαμε από παλιά (όχι εσύ βέβαια), Αντρέα σε ευχαριστούμε και σε δοξολογούμε που μας απάλλαξες από τη Γαλανοφραγκουλέικη  οκταετία. Οκταετία της στασιμότητας  και της ψευτιάς, του εξευτελισμού και της ειρωνείας, της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού.
Γιατί όμως Πάνο μου τα σκάτωσες,  με το φόρτωμα που έκανες στον Αντλικιώτικο λαό της φουντέικης δυαρχίας, δεν υπήρχε στην...
αυλή σου Πάνο μου,  κάποιος που να είναι γνώστης των πραγμάτων του Αντλικού; Φάτσες άγνωστες μεταξύ αγνώστων. Θαυμάστε πρωτοτυπία, σε υπερβάλλει η κυρία Μέρκελ, καθόρισε και ωράριο επίσκεψης του κοινού, βλέπεις πολύς ο φόρτος εργασίας, μετά τις εννέα το πρωί εμφανίζεται στο Δημαρχείο, ενώ εσύ πιο νωρίς Πάνο μου.
Πάνο  μου, στην πρώτη σου επίσκεψη στο Αντλικό, υιοθέτησες το τρίπτυχο καθαριότητα, πράσινο, πολιτισμός. Έργα;;;;;; πάπαλα!!!!
Πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες και το νησί βρωμάει, ένας ατελείωτος σκουπιδότος, βωμός σκουπιδιών ο παλιός φούρνος του μακαρίτη του μπάρμπα Σταύρου. Βλέπεις η κυρία Μέρκελ, τέσσερεις οδοκαθαριστές χρειάζεται, τους άλλους τους έστειλε στην Ιερή Πόλη.
Το δεύτερο σκέλος του τριπτύχου σου το απαξίωσες και αυτό παντελώς, αφού τα δεντράκια δεν έχουν φωνή να φωνάξουν, κυρία Κριχωρίτη διψάμε.
Για τα πολιτιστικά τι να πούμε, μπουχτίσαμε. Πετάνε οι πολίτες με το Γλάρο του Ιωνάθαν, πήραμε και μία γεύση από τα έντυπα που κυκλοφόρησαν για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Καλοκαιριού, την Αγία Αγάθη τη σβήσατε  από το χάρτη.
Καλλικράτη μου γειά σου.
Υ.Γ. Είναι αλήθεια Πάνο μου, ότι ο κ. Τσουνάκας (υποψήφιος του συνδυασμού-οικοδόμος στο επάγγελμα - πρόεδρος στη ΔΕΥΑΜ - καθόρισε για κάθε ρολόι ύδρευσης για το 2010 στο Αιτωλικό να εισπράττει 100,00ευρώ) έχει μηνιαίο μισθό σε περίοδο λιτότητας και κρίσης 1.500,00 ευρώ, όταν ο πρωτοδιοριζόμενος γιατρός στο  ΕΣΥ, με είκοσι χρόνιασπουδών, δεν φτάνει αυτό το μισθό;;;;;;;;;
Η Κ. Λάσκαρη σε χαιρετά








www,aboleftos.blogspot.com

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η κόρη του Άκη σε «μπίζνες» με την νυν γ.γ. του υπουργείου Περιβάλλοντος...


Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή βρίσκεται η κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, και η για πολλά χρόνια στενή της συνεργάτιδα, γενική γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Μαρία Καλτσά, λόγω μη καταβολής των... απαιτούμενων φόρων κατά την κατασκευή και πώληση πολυτελούς οικοδομής στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real News, η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Μαρία Καλτσά αγόρασαν το 2002 οικόπεδο στην οδό Ευριπίδου 10, στο οποίο στη συνέχεια έχτισαν πετνταόροφο συγκρότημα γραφείω, περίπου 856 τ.μ. ( χωρίς τους ημιυπαίθριους) και προτού καν ολοκληρωθεί το πώλησαν έναντι 2,5 εκατ. ευρώ σε γνωστή εταιρία κατασκευής γυψοσανίδων.

Μόνο που η Αρετή Τζοχατζοπούλου δήλωσε πως το συγκεκριμένο ακίνητο ανήγειρε ως ιδιώτης και ως επαγγελματίας με αποτέλεσμα να μην πρπστεθεί στα εισοδήματά της ως αριχτέκτονος μηχανικού και ιδιοκτήτριας τρίτων τεχνικών όρων και επομένως να εξαιρεθεί από τη σχετική υποχρέωση καταβολής φόρων. Έτσι, τα 2.141.509 ευρώ που εισέπραξε από την πώληση των ακινήτων δεν φορολογήθηκαν ποτέ!

Το ίδιο ισχύει και για τη γενική γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, αρχιτέκτονα επίσης, η οποία σημειώνεται ότι μαζί με τον συζηγό της Φρανκ Μίχαελ Σμίτ είναι συνέταιροι με την κόρη του Άκη στην έταιρία Μπαούπλους. Με αυτό το λογιστικό τέχνασμα κατά την πώληση της πολυόροφης οικοδομής, υποχρέωσγη καταβολής φόρων είχε μόβο ο αγοραστής και όχι οι πωλήτριες, κυρίες Τσοχατζοπύλου και Καλτσά.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι φορολογικές αρχές θεωρούν πως η συγκεκριμένη πώληση αποτελεί καθαρά εμπορική δραστηριότητα και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επιβολή σκληρών προστίμων...
newpost.gr

Η Αγγλίδα Ασθενής και οι «φιλικές περιπτύξεις» της στο νοσοκομείο Αγρίνιου



Δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν στο νοσοκομείο Αγρινίου για τη δωρεά οργάνων και την επέμβαση για την αφαίρεση τους από την ομάδα μεταμοσχεύσεων του Λαϊκού νοσοκομείου Αθηνών και ένα περίεργο περιστατικό ήρθε να ταράξει τα νερά Το βράδυ του Σαββάτου και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη το χειρουργείο για την αφαίρεση οργάνων, λίγα μέτρα πιο κει και συγκεκριμένα στο χώρο των κλινικών Παιδιατρική -ΩΡΛ – Οφθαλομολογική, φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννης Μπίνας μια 55 χρονη Αγγλίδα. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αγρινίου τις προηγούμενες ημέρες στην Ορθοπεδική κλινική γιατί είχε χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη. Η γυναίκα πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο γιατί όπως μας είπε ο διοικητής δεν υπήρχε πια λόγος νοσηλείας.
Χθες όμως επέστρεψε στο νοσοκομείο με συνοδεία δυο νεαρών κοριτσιών από το Παναιτώλιο, γιατί όπως δήλωσε η ίδια πονούσε στην πλάτη της. Η 55χρονη Αγγλίδα φέρεται να περιοδεύει στην Ελλάδα με ένα βαν και τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στα Αμπάρια Παναιτωλίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αγγλίδα φιλοξενούνταν από τις νεαρές αλλά φαίνεται ότι δεν ήθελαν άλλο να την κρατήσουν και την πήγαν στο νοσοκομείο.
Για λόγους φιλανθρωπίας, υποστήριξε ο Διοικητής του νοσοκομείου την φιλοξενήσαμε αλλά όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ έγινε φασαρία από την ίδια γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι την επισκέφθηκαν.
Μάλιστα ο Διοικητής δεν επιβεβαίωσε στο Agrinionet τις πληροφορίες πως συνοδοί άλλων ασθενών, χθες κατήγγειλαν ότι η φασαρία προήλθε γιατί υπήρξαν περιπτύξεις περισσότερο από φιλικές μέσα στο θάλαμο όπου φιλοξενούνταν, αλλά μίλησε μόνο για φασαρία και πως αύριο θα πάρει εξιτήριο.
Η φιλανθρωπία είχε τελικά άλλη εξέλιξη στο νοσοκομείο Αγρινίου ενώ κάποιοι αναρωτιούνται  αν ο Ξένος Δίας θα συνεχίσει να επισκέπτεται το νοσοκομείο Αγρινίου και υπό ποια μορφή…
Agrinionet.gr

Τα χυμένα...μαζεμένα ενός Φαρμακοτρίφτη



Αν και το επάγγελμα του φαρμακοποιού δεν απελευθερώθηκε τελικά, μετά τις σθεναρές αντιστάσεις παλαιών φαρμακοποιών, ωστόσο οι «παλιές καραβάνες του κλάδου» δεν εννοούν να καταλάβουν πως η «πίτα» αναπόφευκτα θα μοιράζεται… Έτσι, οι νέοι επιστήμονες του χώρου, αναγκασμένοι να …ξενιτευτούν σε χωριά λίγων κατοίκων στην καλύτερη περίπτωση (στη χειρότερη είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν έως και 300.000 ευρώ σε κάποιον παλιό φαρμακοποιό για να αγοράσουν μια άδεια φαρμακείου μέσα στην πόλη) συχνά γίνονται «στόχοι επιθέσεων» από παλαιότερους «συναδέλφους» τους. Και είναι καμιά φορά τέτοιο το μένος των επιτιθέμενων, που καταλαμβάνονται από… «αμόκ» και ξεσπούν επί δικαίων και αδίκων!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη με παλαιό φαρμακοποιό που διατηρεί επιχείρηση σε κεντρικό σημείο μεγάλης πόλης του νομού, και φέρεται να έχει την εύνοια να γειτονεύει με την αφετηρία των αστικών λεωφορείων για μια σειρά χωριών της περιοχής. Έτσι, οι συνάδελφοι του σχολιάζουν ότι «ευνοήθηκε» όλα τα χρόνια που στα χωριά αφετηρίας των λεωφορείων δεν λειτουργούσαν φαρμακεία, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που έγραφαν τα φάρμακα τους στα αγροτικά ιατρεία της περιοχής τους και κατόπιν κατέβαιναν με το λεωφορείο στην πόλη, το πρώτο φαρμακείο που  συναντούσαν με την άφιξή τους, να είναι αυτό του εν λόγω κυρίου.Θορυβημένος όμως από την αναμενόμενη μείωση της πελατείας του, τώρα που στα χωριά άνοιξαν φαρμακεία από …ξενιτεμένους επιστήμονες, κατελήφθη από «αμόκ» και πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισε να εκτοξεύει τις αναφορές και τις καταγγελίες με τον… ανεμιστήρα !



Περισσότερα http://www.agrinionet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1317:a&catid=95:colored-stories



Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Φαρμακοτρίφτης εναντίον Φαρμακοτρίφτη...


Πολλοί φαρμακοποιοί είναι σακί φαρμάκι ...δηλητήριο στην ευρύτερη περιοχή της Τριχωνίδας αφού έχουν πέσει οι δουλειές τους και αναμένονται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες
Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα το Μαιο είχε σημειωθεί ένα ακόμη επεισόδειο στη "φαρμακευτική βεντέτα" που έχει ξεσπάσει μεταξύ φαρμακοποιών στην ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Τριχωνίδος.
Οι αντίπαλοι φέρονται να είναι παλαιός πασίγνωστος επαγγελμτίας του χώρου και έτερος νεαρός με αρκετές συγγενικές προσβάσεις στον ιατρικό χώρος της περιοχής...
Τα αλληλοκαρφώματα πάνε σύνεφο ενώ γιατρός συγγενής του νεαρού φαρμακοποιού φέρεται να γράφει  συνταγές τις οποίες στη συνέχεια εμέσως πλην σαφώς κατευθύνει προς το συγγενή του φαρμακοποιό του οποίου το φαρμακείο στεγάζεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το χώρο που συνταγογραφεί...
 Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν δυο μήνες πριν να σταλεί έλεγχος στο εν λόγω φαρμακείο που έκανε εξονυχιστική έρευνα κάνοντας φαρμακείο, βιβλιάρια, ακόμη και το αυτκίνητο του φαρμακοποιού φύλο και φτερό.
Ο νεαρός φαρμακοποιός και οι συγγενείς αυτού φήμες τους θέλουν να ετοιμάζουν απάντηση στον παλαιό "φαρμακοτρίφτη".

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

'Ελα ...Αλέκοοοοο.....


Είναι αλήθεια ότι τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚκαλοβλέπει ένας σύντροφος ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει θέση σε Δημόσιο Οργανισμό και προσπαθεί να είναι μέσα ως αναπληρωτής Διοικητής;
Στη Νομαρχιακή πάντως, η οποία έχει τα δικά της προβλήματα, δεν είδαν οι σύντροφοι με καλό μάτι τις προθέσεις του fatty Alex...και μάλιστασχολίασαν ότι αν γίνονταν ποτέ αυτός γραμματέας τότε από τα 50 μέλη π.χ δεν θα υπήρχαν ούτε τα 10...
Τέτοια αποδοχή...

Παραιτείται για να είναι υποψήφιος...



Είναι αλήθεια ότι πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. ετοιμάζει την παραίτηση του από τη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος ώστε να μπορέσει να πολιτευτεί όποτε γίνουν εκλογές;
Ο εν λόγω πολιτικός άνδρας έχει κατηγορηθεί σφόδρα από πολιτικά στελέχη ότι έχει "εκμεταλλευτεί" όλο το προηγούμενο διάστημα τη θέση του για να φτιάξει όσο περισσότερο μπορεί το προφίλ του...
Μάλιστα λέγεται ότι θα πολιτευτεί στην περιοχή της Ναυπακτίας και όπως ο ίδιος υποστηρίζει έχει στενές σχέσεις με τον πρόεδρο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο...

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ : "ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"


"Απαξιώ να ασχοληθώ με τονΠαπακωνσταντίνου. Ότι είχα να του πω, του το είπα στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο". Τάδε έφη ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτηθείς χθες το βράδυ για όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας... 
για τον πρώην "τσάρο" της Οικονομίας. Ποια είναι η γνώμη του Κουρουμπλή για τον νυν υπουργό Περιβάλλοντος; Η χειρότερη..

Εκκενώνεται ο τρίτος όροφος στα Δικαστήρια για το Εφετείο

Πολύ ευχάριστες οι εξελίξεις σχετικά με την ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο. Από του Υπουργείο Δικαιοσύνης έφτασε σήμα με την ένδειξη του κατεπείγοντος προς στο Πρωτοδικείο Αγρινίου ώστε να εκκενωθούν τα γραφεία του τρίτου ορόφου, όπου εκεί πρόκειται να στεγαστεί το Εφετείο. Η αναστάτωση που επικρατεί οφείλεται λένε οι πληροφορίες στην μετακόμιση και οι υπάλληλοι ψάχνουν να βρουν που θα τοποθετηθούν τα γραφεία τους. Κάποιοι ήδη βρίσκονται σε άδεια ενώ κάποιοι επέστρεψαν εσπευσμένα λόγω αυτής της εξέλιξης.Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός βρέθηκε σήμερα στο γραφείο του Εισαγγελέα όπου συνάντηση μαζί του προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου και να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από το δήμο Αγρινίου.
www.agrinionet.gr

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σύζυγος μεγάλου πολιτικού στελέχους φέσωσε επιχειρήσεις


Σάλος έχει ξεσπάσει στα σαλόνια της “καλής κοινωνίας” του Αγρινίου από τα χρέη που φέρεται να έχει συσσωρεύσει επώνυμη κυρία της οποίας ο σύζυγος κατέχει μεγάλη πολιτική θέση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Τον τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η περί ου ο λόγος κυρία, η οποία δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο της υγείας, έχει “φεσώσει” επιχειρήσεις οι οποίες την προμήθευαν και το ποσό ίσως να φτάνει και τις 700.000 ευρώ.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ψάρια...φρέσκα ψάρια...νέα δολώματαααααα.....

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ;;;;;

Τελικά δεν έγινε η περίφημη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία...
Το πήγαν...το έφεραν ...το σήκωσαν...τ'απίθωσαν ...
Και τελικά μάπα το καρπούζι ...
Πυρ και μανία ο Καρχιμάκης που περίμενε να τον καλέσουν...
Αδιαφόρησε λέει ο Πίπης και τα έγραψε όλα σε ένα παρά κι έπειδή η θέση του αντιπεριφερειάρχη έχει εδώ κι ένα χρόνο καπαρωθεί φαίνεται προσπαθεί να τους δώσει ένα μάθημα...
Δεν υπάρχει κόμμα, λέει ο Πίπης...
Ήθελε και δεν ήθελε ο Μπαιρακτάρ μπεής να γίνει στο Μεσολόγγι γιατί φέρεται να υποστηρίζει ότι |δεν θα πάμε στο Μεσολόγγι να κάνουμε μάγκα το μικρό”.
Θα είχε και καμιά εντολή από το Μεγαλοπρεπή να μην επιτρέψει κι άλλη ήττα αυτή φορά στο Μεσολογγι
Είχε και το Θείο βρέφος με τον Πάντα...ζω...πουλο ένα άγχος μη μάσει τίποτα σφαλιάρες από την συμπεριφορά του τώρα τελευταία...και είπαν όλοι οι σύντροφοι μαζί να το περάσουν στο ντούκου και να πάνε κατευθείαν στην Περιφερεακή!!!
Τελικά το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία χωρίς τον Μεγαλοπρεπή ΠΑΣΩΚΟ και χωρίς Βερελή και με το Θάνο στο Ναυτικό...δεν είναι δω...Ούτε ενωμένο...μήτε δυνατό...
Γειά σου ρε Πίπη με τις μεταφραφές σου...τώρα που ο σύντροφος Πάνος πήρε τη ρεβανς...

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αναβλήθηκαν ορκωμοσίες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας


Τι είδους Πανεπιστήμιο είναι αυτό που ανέβαλε δυο φορές τις ορκομωσίες των φοιτητών γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γράφουν πάνω τα πτυχία, δηλαδή από ποιο Πανεπιστήμιο αποφοιτούν; Από αυτό των Ιωαννίνων ή από αυτό της Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ορκωμοσίες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο αναβλήθηκαν, η πρώτη το Φεβρουάριο και η δεύτερη το τελευταίο διάστημα, επειδή υπάρχουν ασάφειες στα έγγραφα που έχουν αποσταλεί από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας στο Υπουργείο Παιδείας.
Η φοιτητική κοινότητα είναι ανάστατη γιατί είναι η δεύτερη φορά που αναβάλεται η ορκωμοσία σε δυο τμήματα, κάτι που σημαίνει ότι 80 φοιτητές δεν μπορούν να ορκιστούν και να πάρουν τα πτυχία τους.

Οι εργολήπτες απέχουν από διαγωνισμούς έργων στο δήμο Αγρίνίου

Στα άκρα φαίνεται θα φτάσει η ένταση που επικρατεί εδώ και πολλούς μήνες μεταξύ του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, αφού οι πρώτοι κατηγορούν το δήμαρχο ότι ο δήμος οφείλει στο Σύνδεμο περίπου 14 εκ ευρώ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά τις εκλογές για το δήμο Αγρινίου όπου ο κ. Μοσχολιός εκλέχτηκε δήμαρχος για δεύτερη τετραετία οι Εργολήπτες απαίτησαν να εξοφλήσει ο δήμος τα χρέη του αλλά φαίνεται ότι έπεσαν σε ώτα μη ακοόντων.

Παρόλα τα χρέη ο δήμαρχος προχώρησε στην προκύρηξη νέων διαγωνισμών κάτι που έκανε τους Εργολήπτες να βγουν από τα ρούχα τους.

Η επιστολή διαμαρτυρίας
Με επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό ο Σύνδεσμος του γνωστοποιεί ότι πριν από δύο μήνες είχε προκηρύξει διαγωνισμούς για την κατασκευή δύο έργων που αφορούσαν Ασφαλτοστρώσεις- τσιμεντοστρώσεις- συντηρήσεις δρόμων δημοτικής ενότητας Αγγελοκάστρου στις 24 Μαίου 2011 και ασφαλτοστρώσεις- τσιμεντοστρώσεις- συντηρήσεις δρόμων δημοτικής ενότητας Μακρυνείας στις 31 Μαίου 2011.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επενδύσεις ...και φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

  
Αν καταφέρει κάποιος από φύκια να φτιάξει μεταξωτές κορδέλες θα λύσει το οικονομικό του θέμα αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας... Μέχρι σήμερα όμως η λαική ρήση “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” έχει εφαρμοστεί επιτυχώς στη χώρα μας, ιδιαιτέρως όταν έχει να κάνει με το πολιτικό σύστημα.Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη στο Μεσολόγγι ότι πρώην βουλευτής ετοιμάζεται σε ιδιώκτητη έκταση να δημιουργήσει βιομηχανία παραγωγής τροφίμων...

Περισσότερα http://agrinionet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1255:a&catid=62:parapolitiki&Itemid=380

Αλλαγή φρουράς αλλά παλαιά...

Τώρα που πέρασαν οι απόκριες και μπήκε η σαρακοστή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ οι σύντροφοι θα κληθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους γραμματέα... Αλλαγή...