Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι 11 βουλευτές που σήκωσαν τις καταθέσεις τους



Σε πρόσφατη ανάρτηση του το troktiko αναφέρει τα ονόματα των νυν αλλά και πρώην βουλευτών που ελέγχονται για το αν έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Ανάμεσα τους φιγουράρει και το όνομα του πρώην βουλευτή Σπ. Λιβανού

Γενικός γιατρός δεν πηγαίνει στο ιατρείο στην Κάτω Μακρινού



Πριν από μερικές μέρες στο Agrinionet γράφτηκε πως Δεν μονιμοποιήθηκε γιατρός λόγω απρεπούς συμπεριφοράς. Μετά από αυτή την ανάρτηση πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμη γιατρός του νοσοκομείου, φέρεται να μην πηγαίνει στο ιατρείο στη Μακρινού επειδή όπως λένε οι κάτοικοι υποστηρίζει πως είναι ιατρός γενικής ιατρικής και στο ιατρείο πρέπει να πηγαίνει ο αγροτικός γιατρός...
Εδώ γεννάται ένα ερώτημα.
Γιατί μερικά χιλιόμετρα από τη Μακρινού, υπάρχει το ιατρείο της Γαβαλούς όπου εκεί πηγαίνει ιατρός γενικής ιατρικής; 

Άρχισαν τα "καμοτίκια" στο ΠΑΣΟΚ...


Τα καμοτίκια, δηλαδή τα οργώματα στο πράσινο χωράφι για να σπείρουν το φιντάνι, άρχισαν!!!
Την παραμονή των Χριστουγέννων κεντρικό καφέ στο οποίο μαζεύονται οι πράσινοι σύντροφοι, έζησε μεγάλες στιγμές. Από νωρίς έπιασε τα πόστα ο κ. Λύτρας και όποιος πέρναγε και τον έβλεπε κάθονταν...
Και ποιος δεν πέρασε από κει...
Όλος ο καλός ο κόσμος...
Στελέχη αλλά και μέλη της ακέφαλης νομαρχιακής, έστησαν κουβέντα και τα τσίπουρα πήγαιναν και έρχονταν...όπως άλλωστε συνηθίζουν οι σύντροφοι...
Και ποιος δε πέρασε από το Βενιζελικό στρατόπεδο...
Καραγιάννης, Κωστακόπουλος, Μπίνας, Τζιόλης και...

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Στηρίζουν Νίκο Καραπάνο στην επαρχία Μεσολογγίου

Μπορεί να "χήρεψε" μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Μεσολόγγι αλλά δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού πολλοί από αυτούς που στήριζαν Λιβανό έχουν δώσει τα χέρια με τον έτερο υποψήφιο Νίκο Καραπάνο. Ο κ. Καραπάνος δείχνει ότι προπορεύεται των άλλων υποψηφίων στην επαρχία Μεσολογγίου αφού υπάρχει πολύς κόσμος που υποστηρίζει ότι πρέπει να εκλεγεί άνθρωπος από το Μεσολόγγι ώστε να αντιπροσωπεύεται όλη η περιοχή. 

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Καφεδιές...



Τελικά το ερώτημα γιατί ο Βενιζέλος είναι ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών έχει την απάντηση του...
Είναι γιατί ο στενός του συνεργάτης από το Ξηρόμερο, που τον συμβουλεύει, καφεδιάζεται συχνά πυκνά στον κεντρικότερο πεζόδρομο και ο κόσμος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα αναρωτιέται πότε εργάζεται στο Υπουργείο δίπλα στον Βενιζέλο ο αποσπασμένος κ. Λύτρας και βρίσκεται συνεχώς στο Αγρίνιο; Αυτό που φημολογείται έντονα είναι πως ο κ. Λύτρας έχει πάρει στην πλάτη του την υποστήριξη αλλά και το σχεδιασμό της καμπάνιας σε όλη την Ελλάδα εκτός από την... Αιτωλοακαρνανία...
Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε γεννάται ένα ακόμη ερώτημα...
Πότε προλαβαίνει να εργαστεί για τα παραπάνω αν βρίσκεται συχνά πυκνά στο Αγρίνιο;
Να κάνουμε όμως μια πρόταση που θα πιάσει τόπο αφού φαίνεται πως του αρέσει ο καφές ...
Να βάλουμε μια φυτεία καφέ πέρα στο Ξηρόμερο μπας και δούμε Θεού πρόσωπο...

Golden boys στη ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου ...


Σε περίοδο κρίσης κάποιοι εργαζόμενοι από τη ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου σπεύδουν να ζητήσουν οφίτσια...Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΜ είναι περίπου ένα ...πούλμαν κόσμος...
Κάποιοι λοιπόν από αυτούς μπήκαν στη διαδικασία να γίνουν σε χαλεπούς καιρούς βασιλικότεροι του βασιλέως και κυνηγούν θέσεις διευθυντών και υποδιευθυντών...
Σε ένα πούλμαν κόσμο πόσοι θα είναι οι προιστάμενοι και πόσοι οι υφιστάμενοι; Πόσοι θα εργάζονται και πόσοι θα τσακώσουν το παραδάκι;
Ακούστηκε λοιπόν ότι ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μαστρανδρέου απειλεί με παραίτηση στην περίπτωση που περάσει κάτι τέτοιο στο νέο οργανισμό. Την ώρα που μισθοί πετσοκόβονται κάποιοι βρίσκουν τρόπους να κονομάνε...
Ενημερώθηκε ο δήμαρχος για τα τεκτενόμενα;
Πόσα χρεή έχει η ΔΕΥΑΜ και τι είδους υπηρεσίες προσφέρει για να αμοίβονται κάποια GOLDEN BOYS;
Την απάντηση θα την μάθουμε σύντομα...

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Οι Γ. Βαινάς, Χ.Σμυρλής, Αλ.Μπαλτάς και Ν.Αγγελόπουλος στη λίστα αυτών που ζητούν αναδρομικά



Μέσα στους πρώην βουλευτές που διεκδικούν από το χρεοκοπημένο κράτος εκατοντάδες εκ ευρώ είναι και οι Αιτωλ/νάνες Γιάννης Βαινάς, Χρ. Σμυρλής Λιακατάς, Αλ.Μπαλτάς και Νίκος Αγγελόπουλος. Οι πρώην βουλευτές μαζί με άλλους 116 πρώην συναδέλφους του ζητά τη μισθολογική εξίσωση με τους δικαστικούς και απαιτεί αποζημίωση με κάθε νόμιμο τόπο. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί μεταξύ άλλων αναφέρεται “Οι πρώτες δέσμες αγωγών των πρώην βουλευτών και συνταξιούχων βουλευτών αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2012 η εκδίκαση των αγωγών που είχε καταθέσει ομάδα πρώην βουλευτών. Ανάλογες όμως αγωγές βουλευτών εκκρεμούν και στο Ελεγκτικό Συνέδριο”.
Αναδρομικά δεκάδων εκατ. ευρώ διεκδικούν 117 πρώην βουλευτές! ...
Περίσσευσε η αναλγησία. Στη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών 117 πρώην βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διεκδικούν από το... υπό κατάρρευση ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ως αναδρομικά.
Ζητούν τη μισθολογική εξίσωση με τους δικαστικούς και απαιτούν αποζημιώσεις και με το νόμιμο τόκο. Έχει χαθεί η λογική και η σύνεση από αυτό τον τόπο, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Οι πρώτες δέσμες αγωγών των πρώην βουλευτών και συνταξιούχων βουλευτών αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.
Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2012 η εκδίκαση των αγωγών που είχε καταθέσει ομάδα πρώην βουλευτών. Ανάλογες όμως αγωγές βουλευτών εκκρεμούν και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Μεταξύ αυτών που έχουν προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια, διεκδικώντας διαφορές αποδοχών, είναι ηχηρά ονόματα απόμαχων βουλευτών που κυριάρχησαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην πολιτική σκηνή της χώρας και διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου, όπως είναι οι κ.κ Άκης Τσοχατζόπουλος, Τάσος Μαντέλης, Γιώργος Ανωμερίτης, Γιώργος Δρυς, Ελισάβετ Παπαζώη, Κεφαλογιάννης, Πέτρος Δούκας, Λευτέρης Ζαγορίτης, Αναστάσιος Καραμάριος, Θ. Κασίμης, Νίκος Κατσαρός, Πέτρος Τατούλης, Αντώνης Φούσας.
Από τους 117 που κατέθεσαν αγωγές, οι 64 πρώην βουλευτές ήταν στη Ν.Δ και οι 50 στο ΠΑΣΟΚ.
Το ακριβές ποσό που ζητούν οι 117 πρώην βουλευτές μέσω των Διοικητικών Δικαστηρίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς οι διεκδικήσεις κυμαίνονται ανάλογα με τα χρόνια που διετέλεσε ο καθένας βουλευτής.
Για παράδειγμα: Βουλευτής, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Επιπλέον, όλοι σχεδόν διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν από την μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους!
Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους. Μεταξύ αυτών είναι οι πρώην βουλευτές Ι. Βαϊνάς, Μυρσίνη Ζορμπά, Εμμ. Λουκάκης και Σωτ. Στολίδης.
Ωστόσο, παραιτήθηκαν από τις αγωγές τους ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης δύο πρώην βουλευτές, ο Μιχάλης Λιάπης, ο Λεωνίδας Τζανής, καθώς και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη.
Ήδη όμως έχουν εκδοθεί και τρεις αποφάσεις από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Δύο από αυτές τις αγωγές έγιναν μερικώς δεκτές και μία τρίτη απορρίφθηκε, ενώ το δημόσιο άσκησε ήδη έφεση επί των δύο αυτών αγωγών.
Οι πρώην βουλευτές διεκδικούν τις διαφορές των αποδοχών τους που, σύμφωνα με τους ίδιους, «παράνομα» δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών.
Όπως είναι γνωστό, το 2006 με απόφαση του Μισθοδικείου οι αποδοχές των προέδρων των τριών μεγάλων δικαστηρίων της χώρας (Αρείου Πάγου, Συμβουλίου της Επικρατείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου) εξομοιώθηκαν με τις αποδοχές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) που ανέρχονταν τότε περίπου στα 9.500 ευρώ. Έτσι από 1.5.2000 αυξήθηκαν οι αποδοχές του προέδρου στις 10.271 ευρώ και του αντιπροέδρου στα 7.190 ευρώ.
Με την απόφαση του Μισθοδικείου στους δικαστές δόθηκαν αναδρομικές διαφορές της πενταετίας 2000-2005. Ακολουθώντας τον κανόνα της πυραμίδας, μετά την επίμαχη απόφαση του Μισθοδικείου, αυξήθηκαν ανάλογα και οι αποδοχές των υπολοίπων ιεραρχικά δικαστών.
Οι πρώην βουλευτές διεκδικούν τις διαφορές των αποδοχών τους σε βάθος χρόνου, διεκδικώντας την εξίσωση τους με αυτές του προέδρου της Ε.Ε.Τ.Τ.
Να σημειωθεί ότι και πριν την επίμαχη απόφαση του Μισθοδικείου του 2006 υπήρξαν και άλλες δικαστικές αποφάσεις που χορήγησαν αναπροσαρμοσμένες αυξήσεις στις αποδοχές των δικαστών.
Ακόμη, τονίζουν ότι η εξίσωση των αποδοχών των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων με τις αποδοχές του προέδρου της Ε.Ε.Τ.Τ. επέφερε αυτοδίκαια, κατά τις συνταγματικές επιταγές, άμεση αντίστοιχη μεταβολή και στη βουλευτική αποζημίωση.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πρώην βουλευτών, παραβιάζονται οι συνταγματικές επιταγές στην περίπτωση κατά την οποία σε μία από τις τρεις λειτουργίες χορηγούνται αποδοχές μεγαλύτερες από τις δύο άλλες.
Η διαφορά αυτή στις αποδοχές των τριών λειτουργιών δημιουργεί ευθύνη του Δημοσίου για αποζημίωση λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστησαν (σύμφωνα με το άρθρο 105 του εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα) οι πρώην βουλευτές, καθώς παρέλειψε η νομοθετική εξουσία να θεσπίσει ρύθμιση εξίσωσης των αποδοχών των προέδρων Ανωτάτων Δικαστηρίων με αυτές των βουλευτών. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες αγωγές εκκρεμούν και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Συγκεκριμένα, το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει δικαιώσει συνταξιούχους βουλευτές, κρίνοντας ότι με βάση το Ζ' Ψήφισμα της Βουλής του 1975, οι αυξήσεις στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών συμπαρασύρουν και τις αποδοχές των βουλευτών.
Οι σύμβουλοι του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου έκριναν ότι «η σύνδεση της βουλευτικής αποζημίωσης με τις συνολικές αποδοχές του ανώτατου δικαστικού λειτουργού έχει ως συνέπεια ότι κάθε μεταβολή των συνολικών μηνιαίων αποδοχών αυτού επιφέρει αυτοδίκαια την άμεση αντίστοιχη μεταβολή του ύψους της βουλευτικής αποζημίωσης, που αποτελεί και τη βάση προσδιορισμού της βουλευτικής σύνταξης».
Στην απόφαση αυτή έχει αντιδράσει το υπουργείο Οικονομικών καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η Ολομέλεια έχει αναπέμψει και πάλι την υπόθεση στο Τμήμα το οποίο όμως έχει «παγώσει» το όλο θέμα.
Ήδη, από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουν δικαιωθεί οι τέως βουλευτές Β. Μπρακατσούλας (ΠΑΣΟΚ), Αγ. Αγγελούσης και Καλλιόπη Μπουρδάρα (ΝΔ) οι υποθέσεις των οποίων έχουν παραπεμφθεί στο αρμόδιο Τμήμα, χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί η εκδίκασή τους.

Πηγή: Pheme.gr





Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

΅Γιγαντομαχία΅ για μια θέση στο πράσινο ήλιο.


Τις τελευταίες ώρες οι πράσινοι σύντροφοι έβγαλαν τα στιλέτα και όπου βρουν πλάτη ακάλυπτη τα καρφώνουν. 
Μετά τις σημερινές δηλώσεις Χρυσοχοίδη, ενός από τους πλέον ευεργετημένους Υπουργούς από το σύστημα Παπανδρέου, οι σύντροφοι άρχισαν ανοιχτά πια να μιλούν για αχαριστία. Στην πολιτική όμως οι κυβιστήσεις δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Κρατά από παλιά. Οι σημερινοί σύντροφοι που λοιδορούν τον άλλοτε κραταιό ΓΑΠ, πριν από μερικά χρόνια έσπευσαν να δηλώσουν υποταγή και σε πάμπολλες περιπτώσεις γονάτιζαν για να χριστούν ιππότες της ΅Στρογγυλής Τραπέζης΅.
Φυσικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την απομάκρυνση Παπανδρέου από τον Πρωθυπουργικό θώκο, απαίτησαν να ξεκινήσει ο ίδιος τις διαδικασίες διαδοχής του.
Σαν έτοιμοι λοιπόν από καιρό...σα θαρραλέοι...άρχισαν να μοιράζουν κατηγορίες για το ποιος έφταιξε και η χώρα βρέθηκε σε αυτό το χάλι..
Λες και δεν ήταν Υπουργοί της Κυβέρνησης και σε πολλές περιπτώσεις αγαπημένοι του προέδρου!
Τι συμβαίνει όμως στην Αιτωλοακαρνανία;
Ποιοι είναι αυτοί που ψάχνουν να δουν που πάει το ρεύμα για να ακολουθήσουν;

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

΅Η Μάρω η ...βλαχοαναθρεμένη΅


Κίνησε η Μάρω από το χωριό 
κουνώντας τα σιγκούνια
το μπόι της φαινότανε 
απ΄τα ψιλά τακούνια

Στον Έπαχτο κατέβαινε
ψηλά από τη Μιλίτσα
κι όσοι την ανταμώνανε 
τους φαίνονταν κουκλίτσα

Βάραιναν μπρος της τα φλουριά
κρατούσε και ταγάρι
στραφτάλιζε κι η κόμη της 
σαν το χλωρό χορτάρι 

Είχε 300 πρόβατα 
και 500 γίδια
μια μέρα τα ξεπούλησε 
και πήγαν στα τσακίδια

Τρανή μια μέρα γεννώ 
έβαζε με το νου 
δόξα να πάρει ο Έπαχτος
φώτα πολιτισμού...





Σε δύσκολη θέση ο Γ.Μπουλές για τα νερά στην Πυλήνη

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές αφού το θέμα της ακαταλληλότητας του νερού στον πάλαι ποτέ δήμο Πυλήνης από όπου έλκει την καταγωγή του και μέχρι πριν από ένα χρόνο διοικούσε, τον πλήττει πολιτικά όπως αναφέρουν κύκλοι του περιβάλλοντος του. Ο δήμαρχος Ναυπακτίας μέχρι πρότινος ήταν πολύ περήφανος για τα νερά στην Πυλήνη και φρόντιζε αυτός και οι συνεργάτες του να στρέφουν τα βέλη τους στη Ναύπακτο που αντιμετώπιζε κι αυτή το ίδιο πρόβλημα.
 Αυτό όμως που εξέθεσε τον κ. Μπουλέ, σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ΔΕΥΑΝ, είναι ότι πήρε πολύ χρόνο και έκταση το θέμα και μόλις χθες ήρθαν τα αποτελέσματα του ελέγχου από το εργαστήριο υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο έλεγχος σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου αναφέρει ότι ΅μετά τον έλεγχο που έγινε από το εργαστήριο υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, το νερό από το δίκτυο ύδρευσης όλων των τοπικών κοινοτήτων είναι κατάλληλο για πόση και κάθε είδους χρήση. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τα μέτρα χλωρίωσης και ελέγχου για την εξασφάλιση της ποιότητας του νερού των δικτύων ύδρευσης΅.
Η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας
Γνωστοποιούμε στους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Πυλήνης ότι μετά τον έλεγχο που έγινε από το εργαστήριο υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, το νερό από το δίκτυο ύδρευσης όλων των τοπικών κοινοτήτων είναι κατάλληλο για πόση και κάθε είδους χρήση.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τα μέτρα χλωρίωσης και ελέγχου για την εξασφάλιση της ποιότητας του νερού των δικτύων ύδρευσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας
 
Ναύπακτος 1-12-2011
Ο Αντιδήμαρχος &
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ
Κων/νος Σταυρόπουλος


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

3 wise men


Σαλάγατα ...


xenes...gloses

Ου αφθόρμητους...


Το ότι υπάρχει ...αξιοκρατία στην Ελλάδα είναι κάτι που δεν μπορεί να ...αμφισβητήσει κανείς...
Άμα έχεις μπάρμπα στην Κορώνη που λέει κι ο λαός, τότε δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με τα κοινά...
Άμα έχεις και τίποτα φράγκα και από επιδοτήσεις τότε είναι που θεωρείσαι μεγαλοαγρότης και μπορείς το δίχως άλλο να φοράς Berberys και Αρμάνι...
Αν όμως χρειαστεί να ανοίξεις το στόμα σου και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αμολάς βατράχια και να λες ΅μη σι πράζνι γιατί είσι αυθόρμητους΅... τότε αλλάζει το πράμα...
Άμα δε κατέχεις και θέση αντιδημάρχου σε μεγάλο δήμο και παίρνεις για τις σπουδές που έχει κάνει χρόνια τώρα στο "University of Petalas"και τσιμπάς και παχυλό μισθό της τάξης των περίπου 2000 ευρώ το μήνα τότε είσαι για να σαι...
Αλήθεια εκείνος ο δήμαρχος που σε τοποθέτησε σε αυτή τη θέση σε πέρασε από συνέντευξη και κατάλαβε το γαλλικό αξάν σου;
Τελικά ο κ. Δήμαρχος είναι καιρός να ανοίξει τα μάτια του και να ρίξει πίσω τα αυτιά του μπας και καταλάβει ότι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι τα έχουν πάρει στο κρανίο με τις επιλογές του που είναι από ΅΅βοιδοσχολές ΅...χώρια που ο κόσμος έξω αναρωτιέται με ποια κριτήρια διοικείται από άτομα που είναι αμφίβολο αν ε΄χουν βγάλει έστω το δημοτικό...
Μήπως από κάποιες τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές και επιλογές  έχουμε τους περισσότερους πτυχιούχους ανέργους;
Πάντως ο αντιδήμαρχος με τις μεγάλες σπουδές έχει καταφέρει να τσιμπάει 2000αρο και να κόβει βόλτες στους πεζοδρόμους για καφέδες εις υγείαν των κορόιδων...
Λέγεται μάλιστα ότι ο αντιδήμαρχος έχει δημιουργήσει προβλήματα και στον πολιτικό που τον υποστηρίζει ενώ φημολογείται ότι κάποια στιγμή είχε πει ΅ας ερθ¨ου Υφυπουργός πέρα στου χουριό κι θα που ιγώ π΄τουν έβγαλα...πόσα απίδια πιάν΄ου σάκους΅...
Άκς πλάκι μ;
Υ.Σ. Αλήθεια γνωρίζει αν τα φωνήεντα είναι επτά;

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Από την άκρα δεξιά...στο κέντρο....και μετά όλο ...αριστερά....


Άμεσα λέει ανταποκρίθηκε ο Άδωνις στη συνάντηση που του ζήτησε ο ΠίΚατσου και τα συζήτησαν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Μεσολογγίου - Ζακύνθου. Τα είπαν λένε οι πληροφορίες για κάμποση ώρα και ο Άδωνις έσπευσε να δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει τα αίτημα...
Λέτε να γίνει η ακτοπλοική σύνδεση και να δούμε στα εγκαίνια της γραμμής, σε προεκλογικό χρόνο, να παρίστανται Άδωνις...Θάνος...ΠιΚατσου;
Άντε να σπάσουμε και καμιά ...σαμπάνια...
Από την άκρα δεξιά...στο κέντρο....και μετά όλο ...αριστερά....

Ο Κώστας Γαλανόπουλος υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ



Ο ΛΑ.Ο.Σ ετοιμάζει το έδαφος γιατί στο νομό Αιτωλοακαρνανίας έχει από ότι λένε τα στελέχη του πεδίο δόξης λαμπρόν...
Κάποιοι πολύ αισιόδοξοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι μια χρυσή ευκαιρία για τον Καρατζαφέρη να βγάλει βουλευτή...
Λέτε γι αυτό να πρότεινε στο χειρουργό του νοσοκομείου Αγρινίου Κώστα Γαλανόπουλο μια θέση στο ψηφοδέλτιο;
Λέγεται ότι ο γιατρός δέχτηκε και θα είναι υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. 

Μεσολόγγι: Ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο από τις ζημιές στο Διοικητήριο

Την ώρα που οι αγρότες αποφάσιζαν να αλλάξουν τρόπο διαμαρτυρίας και να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων, οι συμπεριφορές ορισμένων «θερμο...