Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Ψαρέματα ...σταυρών...


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ούτε τον δικό σας σταυρό δεν θα βρήτε εθνοπατέρες της ρεμούλας. <>. καταστρέψατε τα πάντα ΆΝΕΡΓΟΙ ΆΝΕΡΓΟΙ ΦΤΩΧΟΊ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΗ Σ ΛΕΞΗΣ ΑΛΛΆ Η ΨΎΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΠΛΟΎΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛ ΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ Σ ΔΕΚΑΡΑΣ. Αν εχεται λίγο φιλότιμο να ξεκουμπιστείτε από τα γρανάζια της εξουσίας και να πάτε να δουλέψετε και εσείς μέχρι τα 75 σας για την Ελλάδα που τις ρουφήξατε το μεδούλι σαν σαρκοφάγα της ζούγκλας. και να πάρετε σύνταξη αν προλάβετε και δεν πάτε τρίτο κυπαρισσάκι δεξιά. ουστ ουστ ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μικρομεσαίος πλέον έχει ξεζουμιστεί από τους δυσβάστακτους φόρους που έχετε βάλει στην πλάτη του κύριοι της εξουσίας που Εμείς σας βγάλαμε για μια καλύτερη διαχείριση του ΔΗΜΌΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Εσείς είστε πλέον Ανίκανοι και Άχρηστοι και Αχάριστοι γιατί δεν μπορείτε κύριοι να κυβερνήσετε το σπίτι σας πόσο μάλλον το κράτος. καρατομοισατε τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ τους δημοσίους υπαλλήλους τους ελεύθερους επαγγελματίες τα καταστήματα τα παιδιά μας την υγεία την παιδεία και προωθήσατε την παραπαιδεία . ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊΤΕ Από τις περιφερικές σας είστε Ανεπιθύμητοι. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΆ ΈΚΟΨΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΊΠΟΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎ ΣΑΣ? ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΆΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΆΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΌ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΤΑΙ? ΤΏΡΑ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΟΎΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΉ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΆΙ ΣΑΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊΤΕ.
ΣΑΣ ΛΥΠΆΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΟΙ ελλαδα ΑΝΉΚΕΙ στους Ελληνες. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΗ Σ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες των ψεύτικων σαλονιών της της εξουσίας για τα ψηφίσματα που περαιώνεται στο Ναό της Δημοκρατίας την "Βουλή των ΕΛΛΉΝΩΝ". ΔΕΝ μπορείτε να μοιράσετε δυο Γαϊδουριών άχυρα και σας πληρώνουμε υπέρογκους μισθούς με τσάμπα μετακινήσεις τσάμπα φαγητό συνεστιάσεις και όλα των ειδών τα ξουρέξια. Τζάμπα μάγκες αποδεικνύεται πως είστε μέρα με τη μέρα χρόνο με το χρόνο καιρός να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. ΕΊΣΤΕ ΈΝΑ ΜΆΤΣΟ ΧΑΛΙΆ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΉΚΑΤΕ ΑΠΌ ΦΤΩΧΆ Α.....Α

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΧΘΕΣ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΈ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΤΕ.
ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΣΑΣ.
ΝΑ ΣΠΟΥΔΆΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΆ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΚΟΛΈΓΙΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΊ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΏΝ ΘΝΗΤΏΝ ΣΤΑ 340- 550 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΠΈΡΑ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΆΤΣΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμοι κύριοι της διεφθαρμένης εξουσίας θα πρέπει να κοιτάξετε να επανορθώσετε το ολέθριο λάθος σας για τον απλό ΕΛΛΗΝΙΚΌ λαό που υποφέρει με τις μειώσεις των δουλεμένων μισθών του και να τα αναζητήσετε από τους έχοντες και κατέχοντες με τα κότερα τις πισίνες τα ελικοδρόμια της βίλες τα εξοχικά τις οφ σορ εταιρίες τις αμύθητες καταθέσεις στο εξωτερικό κ.λ.π. και όχι να ληστεύετε τον δημόσιο υπάλληλο το συνταξιούχο το μικρομεσαίο τον εργάτη την γιαγιά τον παππού τον τεμπέλη αγρότη της ελληνικής υπαίθρου όπως τον καταντήσατε που δεν μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα του γιατί εσείς φροντίσατε να τον αφανίσετε με τα υπουργικά σας τερτίπια και τις υπουργικές αποφάσεις που ψηφίζετε χωρίς σκέψη και λογική. είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και στενοκέφαλοι βολεψάκηδες και καιρός να την κάνετε για τα χωριά σας να πάτε να δουλέψετε και εσείς για να ξεχρεωθεί η Ελλάδα μας από τα πανωτόκια των Βρυξελλών. Η εθνική κυριαρχία τις χώρας μας κινδυνεύει και είστε υπεύθυνη για την προδοσία που πάτε να δια πράξετε. εξαφανιστείτε όσο είναι ακόμη καιρός γιατί δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία με το Νέο Αρχηγό κ. Καστανίδη να διαλύσετε και το υπόλοιπο του πανελληνίου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΎ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΌΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΌΝΤΑ.