Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Εθνοσωτήηηηηρες μας....


Δεν ξέρω αν είναι σημαδιακή η σημερινή μέρα, Παρασκευή και 13, αλλά μάλλον δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του ο Υφυπουργός Θάνος Μωραίτης και οι συνάδελφοί τους όταν έβγαζαν το νέο μανιφέστο- παρέμβαση, όπως το χαρακτηρίζει ο κ. Μωραίτης σε δελτίο τύπου, όπου ζητά, μαζί με τους υπόλοιπους την παράταση της κυβερνητική θητείας Παπαδήμου.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μωραίτης ανησυχεί, παρ όλη την αντίθετη άποψη που εκφράζουν κάποιοι, για την πορεία της χώρας αλλά και της Δημοκρατικής Παράταξης.
Στο μανιφέστο-παρέμβαση διαπιστώνει ότι “Σήμερα, η χώρα βιώνει τις συνέπειες των στρεβλώσεων στη δομή του πολιτικού και διοικητικού συστήματος και ενός σαθρού παραγωγικού προτύπου. Εδώ και δύο χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για  την αντιμετώπιση των συνεπειών της αδιέξοδης  αυτής πορείας, που συσσώρευσε ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, δημιουργώντας  ελλείμματα για πολλές δεκαετίες. Προσπάθεια που γίνεται δυσχερέστερη, αφού ο δημόσιος τομέας σε καίριες και  κρίσιμες λειτουργίες του, εμφανίζει χαρακτηριστικά λειτουργίας «μη κράτους».
Αλήθεια πόσο υπεύθυνος είναι ο κ. Μωραίτης ως Υφυπουργός στην Κυβέρνηση Παπανδρέου για τα κακώς κείμενα στο δημόσιο τομέα, τον οποίο “προσκυνά” για να μη χάσει ψήφους;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πεί κανείς.Θρασύτατοι καρεκλοκένταυροι

Ανώνυμος είπε...

Καρεκλοκένταυροι φίλε μου, με την μύτη ψηλά ,θρασύτατοι και λαμόγια, που από την μία διώχνουν εργαζομένους και από τον ευρύ και στενό Δημόσιο Τομέα , κόβουν τις συντάξεις και από την άλλη προσλαμβάνουν από το παράθυρο για να ξανααρμέξουν από τον απλό και εξαθλιωμένο πολίτη την ψήφο του για να ξαναγαντζοθούν στα γρανάζια της εξουσίας είτε σαν αντιπολίτευση είτε σαν συμπολίτευση. ΌΛΟΙ Τρώνε με χρυσά κουτάλια. Δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει πλέον ΟΛΟΣ ΟΛΟΣ ΟΛΟΣ ο Ελληνικός Λαός να τους στείλει στον διάολο και ακόμη παραπέρα. οι αξιοκράτες του σοσιαλισμού οι ανεπάγγελτοι που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους και δεν διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη προσόντα σπουδών να κυβερνήσουν ή να συγκυβερνήσουν αυτόν τον τόπο της λαμογιάς της κλεψιάς και της κακομοιριάς όπως τον κατάντησαν. είναι όλοι τους κακομοίρηδες και ανίκανοι. Αρκετά Καιρός να ξεκουμπιστούν από το πολιτικό προσκήνιο αυτοί και η παρέα τους.

Ανώνυμος είπε...

γουδί γουδί άπαντες εκεί είναι η θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια που ειναι ο ελληνικος λαος να τους παρει με τις πετρες.πως καταντησαμε ετσι οι ελληνες

Ανώνυμος είπε...

ο λαός κοιμάται στο βαρκό τον ύπνο του δικαίου. Όταν δεν θα μπορούν να πάρουν ούτε τα απαραίτητα τότε θα δούμε τη θα κάνουν. Ζητιανιά? ή .....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΔΩ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

η αηδία σε όλο της το μεγαλείο