Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δυο βασιλόπιτες κόβει η ΝΔ στο Αγρίνιο


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο Αγρίνιο η Ν.Δ πρόκειται να κόψει δυο βασιλόπιτες.
Η ΝΟΔΕ αποφάσισε να "παίξει εκτός έδρας" δηλαδή εκτός Μεσολογγίου και να κόψει την πίτα στο Αγρίνιο στις 28 Ιανουαρίου με ομιλητή τον κ. Μιταράκη αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών του κόμματος, την ώρα που η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αγρινίου είχε ήδη προγραμματίσει τη δική της κοπή πίτας για τις 11 Φεβρουαρίου, με προσκεκλημένο τον βουλευτή και πρώην υπουργό και σημερινό τομεάρχη ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δυο οργανώσεις υπήρξαν εντάσεις αφού ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αγρινίου Γιάννης Ανδριόπουλος είχε ήδη γνωστοποιήσει την εκδήλωση και μάλιστα είχε ζητήσει από το δήμαρχο και την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας.
Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αγρινίου σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών αναζητούσε δημόσιο χώρο ώστε να μην επιβαρυνθούν τα μέλη της με την είσοδο των 5 ευρώ για τον καθένα.

Από την άλλη μεριά όμως η ΝΟΔΕ αποφάσισε αιφνιδιαστικά να πραγματοποιήσει λίγες μέρες νωρίτερα την κοπή πίτας στο Αγρίνιο, κάτι που ξάφνιασε πολλά στελέχη καθώς αφήνει την έδρα της χωρίς την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στο Μεσολόγγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...