Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την αναβολή της συνεδρίασης στο Λιμενικό Ταμείο


Αναβλήθηκε η σημερινή πρώτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet η κοινωνία του Μεσολογγίου βοά για τις πιέσεις που δέχτηκαν μέλη του Δ.Σ ώστε να μην παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση. Λέγεται επίσης ότι μέλη του Δ.Σ που διορίστηκαν από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο και πρόσκεινται στοχώρο του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν αφόρητες πιέσεις και πολιτικούς εκβιασμούς, ενώ ήταν καθ΄οδόν για το Λιμενικό Ταμείο να μην παρευρεθούν στη συνεδρίαση. Άλλες πληροφορίες από κύκλους των μελών του Δ.Σ, αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Μεσολογγίου και και ο Υφυπουργός Θάνος Μωραίτης ανέλαβαν “εργολαβικά” την υπόθεση αυτή, με απώτερο σκοπό να δυναμιτίσουν και να ακυρώσουν την ουσιαστική λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου.
Μετά τη συντριπτΙκή ήττα που υπέστησαν, με δεδομένο ότι είχε δοθεί μεγάλη μάχη για το διορισμό συγκεκριμένων ατόμων στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείουή τη σφαγή που έγινε για τη διεκδίκηση της προεδρίας, ποιος είναι άραγε ο λόγος που άρχισαν να μην παρίστανται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ;
Έτσι αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη ή δέχονται την ήττα;

Ίσως επιθυμούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου και στις αποφάσεις που πρέπει να παρθουν άμεσα για μελέτες, έργα,συντηρήσεις λιμανιών, αισθητικές παρεμβάσεις στη χερσαία ζώνη των λιμένων του νομού, καθώς και αδειοδοτήσεις των καταστηματαρχών της αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου,πράγμα που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες σε αυτή την οικονομική κρίση μπορούν να βρεθούν χωρίς άδειες παραχώρησης χώρων.
Εάν λοιπόν οι κύριοι αυτοί συνεχίσουν αυτή την τακτική μετά τις εντολές τν πολιτικών μεντόρων, πρέπει να γνωρίζουν ότι δημιουργούν σοβαρά ζητήματα στην κοινωνία και την οικονομική ζωή κάποιων, πρέπει να αναλάβουν το κόστος των επιλογών τους.
Με τη διάθεση να σπρώξουν την κατάσταση στα άκρα κάποια πολιτικά πρόσωπα, θα πρέπει κάποια στιγμή να απολογηθούν σε δημάρχους, επιχειρηματίες, πολίτες και γενικότερα στον κοινωνικό ιστό.
Το να μην δέχονται κάποιοι τη δημοκρατική επιλογή ανάδειξης προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο Μεσολογγίου, δεν ισοδυναμεί τουλάχιστον με εκλογικό πραξικόπημα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς Πρόεδρο Λιμενικής επιτροπής Αιτ/νιας κ.Παναγιώτη Παπαδόπουλο
Αγαπητέ Παναγιώτη δέξου τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου στην θέση του πρόεδρου της Λιμενικής επιτροπής του νομού Αιτ/νιας. Ευελπιστούμε με την καθοδήγηση σου και την συνεργασία της Λιμενικής επιτροπής του νομού μας στην καλύτερη λειτουργία των λιμανιών του Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού και Μύτικα).
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς και πάλι συγχαρητήρια
Μουρκούσης Βασίλης
Πρόεδρος Δ.Σ Δήμου Ξηρομέρου

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...