Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Πάρε τα χνάρια που άφησα...


Στη χθεσινή κοπή πίτας της ΝΟΔΕ στο Αγρίνιο πολλά ήταν τα στελέχη που σχολίασαν πολύ αρνητικά την ομιλία του βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη. Ο κ. Σταμάτης σε μια προσπάθεια να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, την ώρα που δεν υπήρχαν εκεί οι άλλοι δυο συνάδελφοί του, έχασε την μπάλα με την κριτική και τις νουθεσίες του και μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος Κώστας Σύρρος δέχτηκε τα παράπονα πολλών παρευρισκομένων. Μάλιστα λέγεται ότι δέχτηκε την επίθεση του κ. Θύμιου Δρόσου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να του είπε ότι δεν έπρεπε να επιτρέψει στον κ. Σταμάτη να κάνει την "προεκλογική πολιτική του ομιλία κατά την κοπή της πίτας".
Ο κ. Σταμάτης αφού χαρακτήρισε "λαμόγια" κάποιοyς νεοδημοκράτες που δεν παρευρέθηκαν και δεν τον στήριξαν στις δημοτικές εκλογές, ενώ σύστησε στους νέους υποψηφίους να ακολουθήσουν τα χνάρια του...
Άλλωστε ο ίδιος είπε ότι δεν πήρε δραχμή από κανέναν. Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να διασωθεί πολιτικά από αυτά που έρχονται ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το μνημόνιο...2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σταμάτης αφού χαρακτήρισε "λαμόγια" κάποιοyς νεοδημοκράτες που δεν παρευρέθηκαν και δεν τον στήριξαν στις δημοτικές εκλογές, ενώ σύστησε στους νέους υποψηφίους να ακολουθήσουν τα χνάρια του...
Λαμόγια είναι κάποιοι άλλοι.... που σας ακολουθούν και το παίζουν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΣΑΣ.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΠΑΛΑΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΣΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΆΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

και εγω δεν πηγα εγκρινω και επαυξανω τα λεγομενα του προλαλησαντος ακριβεστατος

Latest Movie trailers