Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μήτσος κάνει πόλεμο...

Ανένδοτο ξεκίνησε 
από την Παραβόλα
κόντρα στο νέο δάνειο
κι ας ψήφισε απ' όλα

Απ΄το χωριό του έρχεται 
ζωσμένος φισεκλίκια 
και στου Πανάγου σκέφτεται
να πάει τα τσιφλίκια

πέτρα την πέτρα περπατεί
κούλια την κούλια στήνει
να πιάσει τα περάσματα
κανένας να μη μείνει

Θα φάει δάγκα τους εχθρούς
και τους παλιούς συντρόφους
στο κόμμα πάνω μήνυσε 
πως δε στηρίζει ψόφιους



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!
ΔΥΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!! ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙ!! ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ;;; ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ. ΓΡΑΨΕ: ΜΗΤΣΟΣ, ΣΟΦΙ , ΓΒΓΒ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΡΧΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΒΟΛΑ . ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Σταματης είναι παλικάρι δεν θα ψηφίσει το νέο μνημόνιο που θα φέρει την Ελλάδα 60 χρόνια πίσω την πείνα και την εξαθλίωση για να τρώνε τα ξένα αφεντικά και τα δικά μας γνωστά κουμάσια. Ολοι στους δρόμους στις πλατείες στις δημοσιές υπηρεσίες και στα τοπικά αφεντικά.Να μην λειτουργήσει τίποτε όλα να είναι κλειστά γιατί αν δεν είναι κλειστά αυτοί οι εθνοσωτήρες - προδότες θα μας κλείσουν για πάντα.Το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια του υπερήφανου Ελληνικού λαού. Ανατροπή τώρα και διαγράψτε τα κόμματα εξουσίας ΑΜΜΕΣΑ με λαϊκή ετοιμηγορια.
ΔΕΝ πάει άλλο φτάνει ποια να πληρώσουν οι υπαίτιοι που έφεραν εδώ την Ελλάδα τόσα χρόνια της έτρωγαν τα σωθικά της.Να δεσμευτούν και να πουλήσουμε τις παράνομες περιουσίες τους για να ξεχρεωθεί η Ελλάδα και αυτοί κρέμασμα στο ΓΟΥΔΊ.ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΣΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. ΑΝ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ:ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΑΜΕ ΣΕ "ΜΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ(ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΦΠΑ ΚΛΠ) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΛΙ 400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ! ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ (ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ).
ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κράτα‌·γερά‌·μέσα‌·σου‌·

τα‌·ζώπυρα‌·της‌·πίστεως‌·

που‌·παρέλαβες‌·από‌·τους‌·

γονείς‌·σου.‌·Η‌·Ελλάδα‌·είναι‌·

η‌·χώρα‌·των‌·μεγάλων‌·

αγώνων‌·για‌·την‌·κατίσχυση‌·

των‌·μεγάλων‌·ιδανικών.‌·

Μη‌ν·αφήσεις‌·τη‌·χώρα‌·σου‌·

να‌·χάσει‌·το‌·χαρακτήρα‌·της‌·

και‌·να‌·μετατραπεί‌·σε‌·μάζα‌·

ανθρώπων·χωρίς‌·συνείδηση·

χωρίς‌·εθνικότητα‌·και‌·

χωρίς‌·ταυτότητα.‌·

Μέσα‌·σ’ αυτή‌·τη‌·μάζα‌·

κινδυνεύεις‌·να‌·γίνεις‌·

ένα‌·νούμερο,‌·ένας‌·αριθμός,‌·

να‌·χάσεις‌·την‌·ελευθερία‌·

της‌·προσωπικότητάς‌·σου.‌·

Αδελφοί,‌·μείνατε‌·εδραίοι‌·και‌

·αμετακίνητοι‌·σε‌·όσα‌·μάθατε‌·

και‌·σε‌·όσα‌·επιστώθητε.‌·

Μείνατε‌·σταθεροί‌·στην‌·πίστη‌·

και‌·στα‌·ιδανικά‌·του‌·Γένους.‌·

Αυτό‌·είναι‌·το‌·χρέος‌·μας.
(λόγια από ψυχής του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου)

Λ.Μπλέτσας για το δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι: θα προχωρήσουμε μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ανεξαρτήτου κομματικής και πολιτικής διάστασης

Χωρίς φωνές και κορώνες στην σημερινή διαμαρτυρία για τον δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι ο αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας μέσα σε ενάμισι λεπτό...