Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τι είπατε κύριε Οπωροπώλα;



Τη χρυσή δεκαετία του 1980 εις τας Μεσολόγγας ήταν δημοτικός σύμβουλος ο κ. Μανάβης, όταν ο τότε δήμαρχος Αντωνίου είχε προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση με θέμα το ΤΕΙ.
Ο κ. Μανάβης προέβει εις κίνηση αντιπερισπασμού....
Ήταν αναφανδόν κατά των επιλογών του λαοπρόβλητου τότε δημάρχου και ο Σολτάτος, τότε καθοδηγής του ΠΑΣΟΚ και νυν φιλοκομουνιστής δια να τον ανεβάσει ηθικά και επαγγελματικά τον αναβάσθμισε, από την κατωτάτη κατηγορία των μανάβιδων, εις την αριστοκρατικήν ταύτην του Οπωροπώλη...όταν στρεφόμενος, ο Σολτάτος εναντίον του δημάρχου, τον επέλπληξε, διότι τον απεκάλεσε μανάβην και ουχί οπωροπώλην ως είχε υποχρέωσιν...Έκτοτε ο μανάβης αναβαθμιζόμενος ως Οπωροπώλης, επί σειρά ετών προσκυνόντας από Μπασασγιάννη, Γιαννακούλια, Παπαιωάννου(νομάρχη), Ζαμπέλη, Λιβανό (Νιόνιο), Βερελή, Βαινά, Σώκο, Αναγνωστόπουλο και πασών των Ρωσιών πλήν Σολτάτου...ο οποίος τράβηξε κατά Πατερούλη μεριά, τώρα ο ταλαίπωρος Μανάβης βρήκε στέγη...η οποία μπάζει από παντού στον ΠίΚατσου...
Φυσικά ως γνήσιος σύντροφος σήμερον δηλώνει ...αριστερίζων και τρέχει προς ΔΗΜΑΡ σαν τρελό φορτηγό...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μαναβη απατεωνα. Έφαγες απο το ΠΑΣΟΚ και τώρα Δημαρ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ...ΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΛΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΚΑΚΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΜΠΑΚΑΚΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΟΥΡΝΑ ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΟΜΑΤΗ!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!!!! ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΘΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΔΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!ΖΗΤΩ Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ο μανάβης είναι πολύ γνωστός στο Μεσολόγγι.Τεκμηριωμένα έχει αρκετά ακίνητα στο όνομά του και στην οικογένειά του.Λέτε ολα αυτά να παράγονται από την χρυσοφόρα μάπα?

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...