Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Νέες μεταγραφές στη ΔΗΜΑΡ


Προχωρά ακάθεκτη η ΔΗΜΑΡ στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι. Στη Ναύπακτο μάλιστα την περασμένη Παρασκευή συνεδρίασε η Τοπική Οργάνωση. Στην συνεδρίαση παρουσία του Βουλευτή Νίκου Τσούκαλη εξελέγησαν οι αντιπρόσωποι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ συγκροτήθηκε η Γραμματεία της Οργάνωσης Ναυπάκτου. Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ στις προσεχείς εκλογές έχει αποφασιστεί κεντρικά να προταθούν από τις Τοπικές Οργανώσεις. Οι επιλογές των υποψηφίων θα είναι ευθύνη των Τοπικών Οργανώσεων. Μετά από αυτές τις εξελίξεις τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις είναι ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ; Τις τελευταίες ημέρες λέγεται ότι ο κ. Νταουσάνης πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου, έχει στραφεί προς το κόμμα του κ. Κουβέλη, ενώ ο κ. Μπαρμπαγιάννης φέρεται να κινείται και αυτός στην ίδια κατεύθυνση.
Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι, μια ακόμη πολιτική μεταγραφή από ότι ακούγεται είναι στα σκαριά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...