Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ποιο πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει το μπούσουλα;

Το μπούσουλα δείχνει να έχει χάσει σημαίνον πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Αιτωλοακαρνανία βλέποντας τον ΓΑΠ να αφήνει την αρχηγία του κόμματος οσονούπω. Ο πολιτικός που έχει εργαστεί σκληρά για το καλό του κόμματος και κατ' επέκταση του δικού του και της οικογένειας του, έχει χάσει τον ύπνο του και τον πολιτικό του προσανατολισμό, φοβούμενος ότι ο νέος πρόεδρος δεν σκοπεύει να τον συμπεριλάβει στη λίστα. Τις τελευταίες ημέρες εθεάθη στο νομό, αφήνοντας για λίγο τα καθήκοντα του στην άλλη άκρη της χώρας, για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Κύκλοι του περιβάλλοντος του αναφέρουν ότι είναι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. Δεν είναι σίγουρο λοιπόν ότι θα κατέβει και υποθέτουμε όχι λόγω της μεγάλης θλίψεως της αποπομπής ΓΑΠ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΌΣΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Στις πύλες των εργοστάσιων και μαγαζιών που κλείνουν.
Στις ουρές των ανέργων που μεγαλώνουν,
Στις ουρές των απόρων που συνωστίζονται για ένα πιάτο φαί,
Στα πεζοδρόμια κρεβάτια των αστέγων που χαλάνε την βιτρίνα της ιερής Αθήνας,
Στις υπόγειες διαδρομές των δέσμιων της πρέζας που πεθαίνουν αβοήθητοι- ο θάνατος των ναρκομανών δεν αποτελεί είδηση πια-
Στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων που συνωθούνται μικροκλέφτες και μικροληστές -οι μεγάλοι ληστές φροντίζουν για το μέλλον μας, --
Στι πιάτσες της φτωχοπουτανιάς,
Στις γκετοποιημένες πια γειτονιές των μεταναστών
Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα φτιάξετε το νέο κόμμα ο λαός ησύχασε. Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς.
Θα ήθελα ΑΝ σας βγάλει στην εξουσία ο Ελληνικός ΛΑΟΣ να πληρώσετε
1ον τα φροντιστήρια και τις σπουδές των παιδιών μας.
2ον τα δάνεια
3ον τα χαράτσια
4ον τη ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ - κ.λ.π.
5ον τους φόρους στα καταναλωτικά αγαθά.
6ον τα φάρμακά
7ον τους ιατρούς
και πολλά άλλα γιατί εμείς με τους μισθούς και τις συντάξεις που παίρνουμε πλέον δεν μπορούμε να πληρώσουμε τίποτε.
εσάς που δεν σας κάψανε τίποτε πιθανόν να μπορέσετε να βοηθήσετε.
Αλλιώς Η εργατιά ο μικρομεσαίος ο δημόσιος υπάλληλος ο συνταξιούχος θα οδεύσει για το τρίτο κυπαρίσσι δεξιά οδός: αγίου πετρου.
η δε νεολαία θα ξενιτευτεί και εσείς θα μείνετε με τις νέες φυλές του ισραηλ που μαζέψατε εδώ και χρόνια στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, που καλό θα ήταν να τις αλλάξετε και ονομασία προέλευσης.ΤΑ κόκαλα των ηρωικών προγόνων μας θα τρίζουν.θα πιάσετε και νέο σπόρο από τις νέες φυλές και θα είστε πολύσποροι (διαίτης)
εθνοσωτήρες σώστε την ΕΛΛΑΔΑ όσο είναι ακόμη καιρός γιατί αλλιώς θα έλθει το χάος η πλήρη ζούγκλα σε όλο τις το μεγαλείο ο ένας θα τρώει τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.... (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)
....ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!
κατοπιν αυτων και για ακομα μια φορα η κυρια Κατσελη δηλωσε οτι δεν μπορει να στηριξει με την...ψηφο της το νεο μνημονιο το οποιο ερχεται προς ψηφιση με τους εκβιασμούς της δήθεν εξοδου απο το ευρώ και την αδυναμία μη πληρωμής συντάξεων και μισθών!!!!
πηγη Κανάλι της Βουλής ώρα 23:46

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...