Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ποια στελέχη του Τ Τ θέλουν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές;


Δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία εργάζονται στο Τ.Τ λέγεται ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή καλοβλέποντας πιθανή ένταξη τους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.
Το ένα στέλεχος είναι πολύ κοντά στο Βενιζέλο, έλκει την καταγωγή του από την περιοχή του Βάλτου και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Διευθυντής του Τ
.Τ στο παρελθόν έχει υποστηρίξει και υποστηριχθεί από Υφυπουργό της αυλής Ανδρέα-Δήμητρας και μετά από ισχυρό Υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη.
Όσο για το έτερο στέλεχος δέχεται πολύ σοβαρές πιέσεις να είναι υποψήφια αυτή τη φορά στο εθνικό ψηφοδέλτιο κάτι που και η ίδια λέγεται ότι βλέπει με καλό μάτι. Στις Περιφερειακές εκλογές ήρθε πρώτη σε σταυρούς, υποστηρίχθηκε από τον υφυπουργό, μέχρι σήμερα χαίρει εκτίμησης από τον Περιφερειάρχη, έλαβε το πτυχίο της από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και κρατά χαμηλό προφίλ.
Τα δυο στελέχη του Τ.Τ τα λένε συχνά στην πρωτεύουσα πίνοντας τα ποτά τους και συζητώντας a“capella”!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MAROYSOS KAI STARAKA

Ανώνυμος είπε...

KJ

Ανώνυμος είπε...

re moyrtzapi oso kai na stirizeis ti staraka o kosmos pleon sas emathe kai esas toys dithen dimosiografoys kai ta fita ypopsifioys.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΤΑΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ ΜΟΝΟ "ΠΑΡΩΝ" ΚΑΙ "ΝΑΙ" ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΦΡΟΣΩ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ!!!!!!! ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...