Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μωραίτης, Μακρυπίδης και Γιαννακά ψήφισαν ναι


Οι τρεις Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ναι σε όλα. Το ίδιο έπραξαν και βουλευτές της Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης. 
 Ο κ. Μωραίτης του οποίου το γραφείο έκαναν γυαλιά καρφιά απόψε άγνωστοι ψήφισε όπως αναμενόταν ναι σε όλα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια πολιτική ηγεσία μην αναρωτιέστε γιατί ο Νομός μας πάει πίσω. Τους είδατε να ασχοληθούν με την αύξηση των διοδίων της γέφυρας ή άλλα παρεμφερή θέματα που αφορούν την κοινωνία τούτες τις δύσκολες μέρες; Ξαναψηφίστε τους για να κλάψετε γοερότερα την επόμενη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ φίλε σωστά τα λες δεν πρέπει να ξαναδούν την ψήφο του αιτωλοακαρνανικου λαού γιατί αυτοί δοκιμάστηκαν και είναι μόνο για την μάσα τα παιλατιακά τους συμφέροντα έχουν ξηλώσει από τις δημόσιες υπηρεσίες τους άξιους εργατικούς και βάλανε τα ΛΑΜΟΓΙΑ που τα τρώνε μαζί και σουλατσάρουν όλη την ημέρα από καφετέρια σε καφετέρια και ουζερί σε ουζερί του Αγρινίου.Τα έδρανα τις βουλής αν είχαν μιλιά θα εφριζοαν από τα κοιμαμενα όρνεα που κοιμούνται όρθιοι πάνω σε αυτά και δεν έχουν κρίση και άποψη να αποφασίσουν για τις τύχες του φτωχού Ελληνα Μεροκαματιάρη.Το μόνο που ξέρουν είναι η ψήφιση των δυσβάστακτων φόρων περικοπές μισθών, συντάξεων, εφάπαξ(τα δικά μας χρήματα ) από την τσέπη τους όμως δεν περικόπτουν τίποτε η τσέπη τους προφανώς έχει καβούρια. οι άθλιοι οι τρισάθλιοι οι μαριονέτες τις ελληνικής ευρωπαϊκής πολιτικής ΟΥΣΤ μακρυά από το Νομό αφήστε μας στα μαύρα μας τα χάλια μην μας ενοχλητε κύριοι των σαλονιών και της τρισάθλιας βρωμιάς του πολιτικού συστήματος. ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΜΑΣ ΑΝΕΠΆΓΓΕΛΤΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΈΝΣΗΜΟ. ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΎΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΙ.Ξαναψηφίστε τους για να κλάψετε γοερότερα την επόμενη μέρα.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...