Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ρουσφέτια, μεταγραφές και πολιτικές εντάσεις στη Ν.Δ.


Αν στο ΠΑΣΟΚ λόγω της κατρακύλας που σημειώνουν τα ποσοστά του, βουλευτές, πολιτευτές και λοιπές “δυνάμεις”, έβγαλαν μαχαίρια, στη Ν.Δ που ευελπιστεί να κόψει πρώτη το νήμα στις εκλογές και μάλιστα καταγράφοντας υψηλά ποσοστά, ακονίζονται...γιαταγάνια.
Φημολογείται ότι κάποιοι βουλευτές έχουν μπει ακόμη και στη διαδικασία των ρουσφετιών σε επίπεδο διορισμών την ώρα που γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Μπαίνουν στη διαδικασία να τάζουν θέσεις εργασίας στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, σε όλο το μήκος και το πλάτος του νομού. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι συγγενείς βουλευτού τάζουν θέσεις εργασίας σε επένδυση που πρόκειται σύντομα να λειτουργήσει. Από το περιβάλλον του βουλευτή τονίζεται ότι ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά οι φήμες πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Από την άλλη μεριά κάποιοι φροντίζουν να τροφοδοτούν σενάρια περί πολιτικής μεταγραφής Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή σε κόμμα το οποίο αναμένεται να ιδρυθεί το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, το οποίο είναι στα σκαριά και συνεργάτης του φέρεται να έχει διαρρεύσει στα γραφεία της Ν.Δ ότι έχει ήδη έναν βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία. Φυσικά κάποιοι κύκλοι προσπάθησαν να φωτογραφήσουν βουλευτή ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το μνημόνιο. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ αναμένεται να ζητήσει κομματική πειθαρχία όταν έρθει η ώρα της ψήφου στη νέα δανειακή σύμβαση. Ο βουλευτής στο παρελθόν, παρόλο που έβγαζε κορώνες, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει, για να ασχολούνται μαζί του τα μέσα ενημέρωσης, δήλωνε στη συνέχεια ότι καλύφθηκε από τα όσα είχε πει ο κ. Σαμαράς και αποφάσισε να ψηφίσει. Σε πρόσφατη πολιτική εκδήλωση του κόμματος, πήρε το λόγο και αντί χαιρετισμού, προχώρησε σε προεκλογική ομιλία ενώ οι παρευρισκόμενοι πολύ δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη αυτή, σχολίαζαν ότι “ίσως φοβάται ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά και έχει έτοιμη τη μεταγραφή”.
Κυκλοφορεί πάντως πολύ έντονα στη Συγγρού αυτό το σενάριο και κάποιοι λέγεται ότι είναι έτοιμοι να απαντήσουν αναλόγως...
Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο που έχει κυκλοφορήσει εσχάτως στο νομό, μιλά για απόσπαση σε γραφείο βουλευτή συζύγου πρώην Υφυπουργού που έλκει την καταγωγή του από το νομό, η οποία όμως δεν παρουσιάζεται ποτέ αφού όπως φημολογείται υπάρχει συμφωνία μετακίνησης... ψήφων.
Περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΌΣΩΠΟ.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...