Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις στη Δημοτική Ομάδα Σταμάτη;


Νέες εξελίξεις δρομολογούνται μετά την διαγραφή Δημήτρη Σταμάτη από τη Ν.Δ στις σχέσεις του με του Δημοτικούς του Συμβούλους στο Δήμο Αγρινίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.ΣΤΑΜΆΤΗ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ σε << >> ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΆ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΉ. όλοι ΤΟΥΣ δεν αξίζουν δεκάρα τσακιστή μροστα σου.
Να μην ξανατολμησουν να πατήσουν στο νομό μας είναι ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ. Η Ν.Δ. πλέων από 31 θα πάει στο 8 της εκατό.
Συγχαρητήρια στον κ.Κουρουμπλη,Μωραιτη,(ΚΚΕ)και σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ αντιμνημονιακους ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Ο ΛΑΟΣ, ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, Θα είναι μαζί σας. Αυτό που έπραξαν οι Προδότες θα το καταλάβουν αργότερα όταν ο ΛΑΟΣ θα υποφέρει ακόμη ποιο πολύ και θα είναι για τον τάφο. Βέβαια θα μου πεις καταλαβαίνουν οι χοντρόπετσοι?
Απάντηση: ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ. ΌΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΈ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ανεξοδοι λεονταρισμοι για τον κο σταματη ασφαλως και ειναι οπως τα λες για την οικονομικη κατασταση ομως αν ο σαμαρας γινοταν ηρωας για 1 μηνα και επαιρνε τις εκλογες ποιος δεν θα το ηθελε ετσι αν δεν ειχες στην κυριολεξια να φας θα ξεχνουσες ευκολα την μαγκια του σαμαρα και θα τον εριχνες στο αναθεμα λεγοντας οτι αυτος που ηξερε επρεπε να μην σε ακουσει εσενα ε αυτο εκανε γκεγκε

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...