Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Με τέσσερις γυναικείες παρουσίες το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό.



Σε μια προσπάθεια να κινητοποιηθούν οι γυναίκες, η Ν.Δ αποφάσισε να δυναμώσει το ψηφοδέλτιο που κατά 99% έκλεισε στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Τις τελευταίες ημέρες σβήνονταν και γράφονταν ονόματα από τη λίστα του κόμματος και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του AgrinioNet, σήμερα στη Συγγρού πήραν τις τελικές αποφάσεις. Με άρωμα γυναίκας λοιπόν η Ν.Δ, είναι έτοιμη να πάει στις εκλογές. Από το δήμο Αγρινίου τελικά επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν τρεις γυναίκες. Τα ονόματα είναι Έλενα Κοτρολού και Λίνα Χατζή από την πόλη του Αγρινίου και Γεωργία Μπόκα απο την περιοχή της Παραβόλας. Από το Μεσολόγγι επιλέχθηκε η Μαρία Φωκά καθηγήτρια Β΄Θμιας Εκπαίδευσης και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Ν.Δ.
Τρεις γυναίκες λοιπόν καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Παπαναστασίου στο Αγρίνιο που θεωρείται μεγάλη δεξαμενή ψήφων. Με τις δυο μάλιστα, Χατζή και Μπόκα είναι παλιοί γνώριμοι, αφού όλοι ήταν στο ψηφοδέλτιο του Δ. Σταμάτη τα προηγούμενα χρόνια στη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας στην πρώτη θητεία του. Στη δεύτερη θητεία ο κ. Παπαναστασίου είχε αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του κ. Σταμάτη, επειδή κατά την τότε ανάγνωση των υποψηφίων στο συνδυασμό ο κ. Σταμάτης δεν τον είχε αναφέρει, εκ παραδρομής, όπως είχε υποστηρίξει. Από το Αγρίνιο όμως θα υπάρξει, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, μια ακόμη υποψηφιότητα. Στη Ν.Δ λέγεται ότι αναμένουν από στιγμή σε στιγμή απάντηση από την Γρηγόρη Ζήση, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο του κ. Σταμάτη. Παρ όλα αυτά ένα ακόμη όνομα έχει πέσει στο τραπέζι και είναι αυτό του του κ. Καρβούνη Αλέξανδρου καθηγητή Β΄θμιας Εκπαίδευσης, που λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στον Δ. Σταμάτη.
Από την πλευρά του Βάλτου ο νυν εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βουλευτής Μάριος Σαλμάς παίζει χωρίς αντίπαλο. Ο κραταιός βουλευτής έχει στο παρελθόν υπηρετήσει ως Υφυπουργός Υγείας ενώ αναμένεται να υπουργοποιηθεί και στην επόμενη Κυβέρνηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ;;; Α!! ΡΕ ΣΟΦΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΠΛΑΚΑ!!! Η ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Δ.....Ο!!! ΧΑ!! ΧΑ!! ΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

παντως εμεις δεν εχουμε ουτε παπαντωνατου οπως η αχαια ουτε εκεινο το αστερι στη λαμια πω πω τι ειναι αυτο που λεει να κατεβασει ο προεδρος εδω σιτεμενα πραγματα

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...