Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ (Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις Σώκου)


 
Ένα από τα σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας για την Νομαρχία του κ. Σώκου, αν θυμάμαι καλά, ήταν "δικαιούμαστε περισσότερα και μπορούμε καλύτερα".
Παραφράζοντάς το αυτό θέλω να του πω πως δεν δικαιούται τίποτα περισσότερο και πως δεν μπορεί τίποτα καλύτερο.
Το σύστημα που "υπηρέτησε" (ουδέποτε άνευ ανταλλαγμάτων) δεν υπάρχει πια. Οι δώδεκα ..... "θαρραλέοι" (ανάμεσά τους και αυτός) της πρόσφατης "δήθεν" ψηφοφορίας, είναι ο θλιβερός απολογισμός μιας πορείας 40 περίπου χρόνων. Μιας πορείας λαϊκισμού, ασυδοσίας, χάρτινων οραμάτων, αδικαιολόγητου πλουτισμού κομματανθρώπων, καταβαράθρωσης αξιών και αρχών.
Και για να μην βιαστεί να με κατατάξει αλλά και για να μην παίρνει θάρρος ο άλλος "μεγάλος" - "μικρός" που έσπευσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για να "υπάρχει", δηλώνω πως δεν είμαι μ' αυτό που ανατέλλει. Δεν είμαι με το σύστημα της απόλυτης διαπλοκής, του ξεπουλήματος των πάντων, της απροκάλυπτης και αδιάκοπης κωλοτούμπας των ολίγιστων εθνοπατέρων, του ευνουχισμού του λαού και της θεοποίησης των αξιών από νάυλον. Δεν είμαι με τους αμέτρητους προσκυνημένους του συστήματος και τους τιποτένιους υπηρέτες και πράκτορες ιδιωτικών και διεθνών συστημάτων και συμφερόντων.
Είμαι σε απόγνωση, ναι σε απόγνωση, γιατί δεν βλέπω πουθενά ένα απάγκιο για τις ελπίδες μου και κυρίως για εκείνες των παιδιών μου και για τα όνειρά τους.
Εκεί μας φτάσατε κύριε Θύμιο εσείς που ασκήσατε δεκαετίες τώρα αλαζονική, αλλοπρόσαλλη και αλόγιστη εξουσία. Εσείς που είδατε τον μέσο πολίτη, τον άνθρωπο της καθημερινότητας σαν μάζα και όχι σαν λαό, που μετατρέψατε τον ψηφοφόρο από μονάδα συλλογικότητας σε εξαθλιωμένο πελατάκι σας. Καθίστε λοιπόν σπίτι σας να ξεκουραστείτε. Θα είναι ίσως η μόνη προσφορά σας στην κοινωνία.
Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!! ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ!!!! ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ;;; ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ "ΚΑΠΝΟΣ" !!! ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μιλάει με παρρησία γράφει και το όνομά του κύριε "Αιτωλέ"

Ανώνυμος είπε...

1.12 δεν είμαι ο αιτωλός φυσικά αλλά τα πήρα στο κρανίο βρε λινάτσα με την καραμέλλα της ανωνυμίας.Η ανωνυμία είναι η άμυνα σε ένα σύστημα φασισμού που όποιον τολμά να μιλάει ευθαρσώς και με πραγματικά δεδομένα τον απομονώνει και τον εκδικείται.Τα παπαγαλάκια μιλάνε επώνυμα γιατι ξέρουν απλά να εξαργυρώνουν την επωνυμία τους.Αν δεν ήσουν τόσο μικρόμυαλος θα πήγαινες στο ουσία των λεγομένων του γράφοντα..Στην απόγνωση και στην απογοήτευση του μέσου Έλληνα και Αιτωλοακαρνάνα.Που δεν γουστάρει Σώκους,Μωραίτηδες,Μακρυπίδηδες,Γιαννακάδες και Σταμάτηδες κλπ...Που δεν γουστάρει τα κομματικά υποκείμενα της κωλοτούμπας που έκει που εφτυναν γλύφουν τώρα.Που ξέρει ο Σώκος από δουλειά και καθημερινότητα,από αγωνία και ανασφάλεια να θρέψει τα παιδιά του.Από το 80 έπαιρνε θέσεις κομματικές ως νομάρχης,μπήκε στην τράπεζα και ουδέποτε δούλεψε ουσιαστικά εκεί,έκανε τον δήμαρχο με την στήριξη όλου του πασοκ,κατάφερε να διορισει τον υιό στο μετρο χωρίς ασεπ και μετά έκανε μετάταξη στο δημόσιο και φεύγοντας από την νομαρχία άφησε ουκ ολίγα φέσια σε προμηθευτές..Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο..Βλέπει και τον Μωραίτη τον επίσης άνευ ουσιαστικής εργασίας και μηδενικών ακαδημαικών προσόντων και ικανοτήτων που αφού προσκύνησε τον Γιωργάκη τώρα με κωλοτούμπα ολκής το παίζει Βενιζελικός.Δεν θα αναφερθώ στους υπόλοιπους ,τους ξέρει ο κόσμος,απλά γιατί οι δύο πρώτοι είναι αυτοί που συντηρούν ισχυρούς κομματικούς μηχανισμούς.Επίση τα παπαγαλάκια σε μπλόγκς και εφημερίδες τρέχουν να μας τους αγιοποιήσουν λές και είμαστε όλοι ηλίθιοι...Αν νομίζετε ότι ο κόσμος θα σας συγχωρέσει η θα ξεχάσει είστε γελασμένοι...

Ανώνυμος είπε...

τελικα ΒΕΡΕΛΗΣ η ΣΩΚΟΣ ποιος θα εκλεγει πρωτος ,αφηστε τα παιχνιδακια ολοι σας ετσι κρατατε στην επικαιροτητα τον Θυμιο με τα δηθεν χτυπήματα που του κάνετε ,αφου ειστε αυτοκολητακια ,τσαμπα εινια η διαφημιση και αν οχι ποσα ρεεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλειται ο Πικατσου(μονιμος συνεργατης του Μεγαλοπρεπη) ναρθει να παρει το χασκολ του απο το γραφειο του Α. Σαμαρα που επισκεφθηκε προσφατα.......

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία είναι το καταφύγιο του δοσίλογου.Τώρα θες να το βαφτίσεις άμυνα βάφτισε το.Εγώ,όπως και ο κλάδος σου,ξέρουμε πολύ καλά ότι τις κουκούλες τις φοραγαν οι δήμιοι από την ιερά εξέταση ακόμα για να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.Φυσικά το σύστημα που εκθρέφει όσους δεν πας είσαι εσύ αγανακτισμένε μου πελάτη

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή. Μόνο αυτή η λέξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τα νέα μοντέλα ΠΑΣΟΚ του διαφανούς υπερκωματος της διαφάνειας και της ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
Πόσο ακόμη άθλιοι θα κοροϊδεύετε τα στρώματα που σας ανέδειξαν στην εξουσία τόσα χρόνια και ζήτε με τα μεταξωτά βρακιά σας τα δανικά και αυτά όπως καταντήσατε τον τόπο μας.
Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ που έχετε το θάρρος και το θράσος να ζητάτε ακόμη την τίμια ψήφο του λαού που υποφέρει καθημερινά για ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά του παχυλά γουρούνια; της εξουσίας. αίσχος είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

αφου παραδεχεσαι οτι εισαι ηλιθιος δεν μπορω να πω τιποτα.Η ανωνυμια ηταν απο παλια ιδιον των δοσιλογων και πιο παλια των ιεροεξεταστων.Εσύ πρέπει να τα έμαθες καλά αυτά.Βεβαίως έχεις κάθε δίκιο να το παιζεις αγανακτισμενος πελατης-αφου άλλοι σου έδωσαν αυτό το δικαίωμα αλλά αδερφούλη μη βγαίνεις τόσο δεξια,ένα ακόμα ιδιον του μηδενισμου.μαλλον δε σου πετυχε ο διορισμος

Ανώνυμος είπε...

ΑΗ ΑΗΧΑΗ ΜΑΝΟΥΛΙΣ ΠΟΥΧΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΙΑ ΝΑ ΑΛΗΧΤΙΣΝΙ ΣΤ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ Π ΟΥ ΘΑΝΟΥΣ ΚΙΟΥ ΘΥΜΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙΟΥ ΒΙΡΙΛΗς ΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΚΙ ΤΣΟΥΦΙΑ ΠΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΡΕ ΣΤ ΒΕΝΙΖΕΛ ΤΗΝ ΚΛΟΙΑ ΓΙΑ Τ ΜΑΣΑ ΟΥΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥ ΦΑΙ ΟΥΡΕ ΑΗΣΤΗ ΚΑΤ ΑΝΕΜ ΚΟΥΠΡΙΤΕΣ ΓΥΦΤΟΥΑΡΧΟΝΡΑΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΝΙ ΣΒΟΥΝΙΕΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠ ΚΑΤ ΟΥΡΕ ΟΥΣΤ ΞΝΟΓΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Λεβεντες μου και λεβεντονιες μου ασχημοομορφοι αντε γεια και να μασ γραφετε τελειωσατε δεν σας παιρνει αλλο αρκετα φάγατε

Ανώνυμος είπε...

Εξαφανιστείτε ολοι σας από το Νομό Ανίκανοι πολιτικάντηδες τις ΔΕΚΑΡΑΣ.
Όχι του ευρώ Αλλά τις φτώχειας και τις δεκάρας ΟΠΩΣ μας καταντήσατε ΑΛΗΤΕΣ.Μην εμφανιστείτε στις παρελάσεις Εθνοπατέρες που πουλήσατε την κυριαρχία μας και δουλεύετε τον κόσμο ψιλό γαζί.Ουστ από εδώ σατανάδες και ξωτικά τις μικροπολιτικής που κάνετε εδώ και χρόνια ούτε για πρώην κοινοτάρχες δεν κάνετε.Θα σας εξαφανίσω μεν οι ΑΠΕΙΛΕΣ δεν περνάνε πλέων,ούτε οι δικές σας ούτε από τα κωματόσκυλα σας.Θα υποστούν και αυτοί τις συνέπειες της αλαζονείας τους που τόσα χρόνια δούλευαν και βόλευαν τα δικά τους παιδιά.Να χαίρεστε και την αξιοκρατία σας κουμάσια και την διαφάνεια σας.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...