Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καραγκούνης πάει για ψήφο...


Καραγκούνης πάει για ψήφο

κι όλο πέφτει απάν΄ σε τοίχο

με τα μέτρα που ψηφίσαν 

κάποιοι τώρα τον μαυρίσαν

Όλο τα κουκιά μετράει

και την πόρτα κοπανάει

ψάχνει να βρει αποκούμπι

μα θα φάει σκορδοστούμπι

Τρέχει τώρα και δε φτάνει

να βρει ψήφους τι δεν κάνει

δίνει στα παιδιά δωράκια

ένα μάτσο τετραδιάκια


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερους σκοπευτές φημολογείται έντονα ότι θα ακροβολίσει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των υπόλοιπα μέτρα αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.


Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επίσης, ετοιμάζεται να «κατεβάσει» 8.000 αστυνομικούς μόνο στο Σύνταγμα, οι οποίοι θα πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε όσους πολίτες αποφασίσουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί ειδικές… προσκλήσεις (!) και διαπιστεύσεις από το γραφείο Τύπου του δήμου Αθηναίων, για να μπορούν να καλύψουν το γεγονός, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εντολή να κάνουν ακόμα και χρήση δακρυγόνων σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό!!!

Εν τω μεταξύ, η εξέδρα των επισήμων θα μοιάζει με πραγματικό φρούριο, αφού μπροστά θα είναι παρατεταγμένοι δεκάδες αστυνομικοί.

Η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες οι κάθετες οδοί, θα «σφραγιστούν» από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ,

Όλα τα ρεπό και οι άδειες έχουν ανακληθεί και σύμφωνα με την ανακοίνωση στο Σύνταγμα θα υπάρχουν 40 διμοιρίες. πηγή:star.gr

Ανώνυμος είπε...

τελικά η παρέλαση θα γίνει για τα 300 κουμάσια ή για τον ελληνικό λαό?
μάλλον θα γίνει για τα 300 κοπρόσκυλα με τις κουστωδίες τους.
η ελλαδα έχει πλέον περάσει σε εποχή χούντας επίσημα πλέον και δεν σε αφήνουν να κυκλοφορήσεις ελεύθερα αλλά μονό με συνεχή επιτήρηση.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...