Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ρ. Μάργαρη " ο καθένας πρέπει να καταλάβει τη θέση την οποία κατέχει"

 
Απίστευτα όσο και ευτράπελα είναι όσα συνέβησαν χθες στην Κατούνα Ξηρομέρου, όταν ο υπεύθυνος και μέλος της Νομαρχιακής για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μπουμπούλης ήταν άφαντος... Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ περίμεναν τον κ. Μπουμπούλη να εμφανιστεί με τα ψηφοδέλτια και να ανοίξει το δημαρχείο ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Η ώρα περνούσε και ο κ. Μπουμπούλης ήταν άφαντος. Ειδοποιήθηκε η Νομαρχιακή στο Αγρίνιο και επιστρατεύτηκε μέλος όπου πήγε μέχρι την Αμφιλοχία ,όπου πήρε νέα ψηφοδέλτια, και η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε τελικά στις 10.30 το πρωί. Σε δηλώσεις της στο AgrinioNet.gr η αναπληρώτρια γραμματέας Ρία Μάργαρη αναφέρει “ ο καθένας πρέπει να καταλάβει τη θέση την οποία κατέχει, να την τιμά και να είναι υπεύθυνος για ότι αναλαμβάνει. Τα σχόλια δεν αρμόζουν σε μέρα χαράς για το κίνημα μας”. Αναφερόμενη η κ. Μάργαρη στην καθυστέρηση της εκλογικής διαδικασίας τόνισε ότι “μεσολάβησε περίπου μιάμιση ώρα για να ανοίξει η κάλπη στην Κατούνα. Η διαδικασία κινήθηκε ομαλά και ψήφισαν 211 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξαν απουσίες που σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να υπάρξουν και δημιούργησαν προβλήματα στη διαδικασία αυτών των λίγων ημερών. Πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει κανείς, όχι όμως άλλος εμπαιγμός. Τους ευχαριστούμε όλους, μέλη και φίλους για τη συμπαράσταση και την προοπτική που έδωσαν με την ψήφο τους για την ανανέωση, για το μέλλον και για τις καλλίτερες μέρες που πιστεύουμε ότι θα έρθουν. Στηρίζουμε το νέο πρόεδρο, του ευχόμαστε δύναμη, αντοχή και ελπίδα στην περαίωση της αλλάγης και της προοπτικής για το λαό που περιμένει μια ανάσα την επόμενη μέρα”.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προβοκάτορες ξαναζωντάνεψαν!Σχετικά με το παραπάνω κείμενο είναι όλα ψέματα!Τα ψηφοδέλτια και οι καταστάσεις παραδόθηκαν από εμένα (Χ. Μπουμπούλης) το Σάββατο το βράδυ στο Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης και πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Μπακαδήμα Γρηγόρη. Με την καθυστέρηση της διαδικασίας ουδεμία σχέση έχω. Προσωπικά ψήφισα στο Δήμο Βόνιτσας όπου και μπορεί να ελεχθεί στις καταστάσεις. Αγωνιζόμενος απο το 1974 πάντα είχα στόχο και έχω για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ αριθμητικά και ιδεολογικά. Σε όλα αυτα απαντά η ιστορία μου και η πορεία στα κοινά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μπουμπούλης Χρήστος

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και ο Μακρυπίδης είπε οτι κρυβόσουνα Μπουμπούλη!!!
Ανύπαρκτε γραβατοφόρε, μια ζωή στο ΠΑΣΟΚ γελάμε με την βλακεία σου.
Που θα μας πεις οτι έχεις ιστορία και πορεία ανθρωπάκι !!!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...