Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Υπερτιμημένο πολιτικό πρόσωπο"

Ποιος είναι ο πολιτικός τον οποίο ο Βενιζέλος χαρακτηρίζει "υπερτιμημένο πολιτικό πρόσωπο";
Φημολογείται έντονα ότι ο πολιτικός το τελευταίο διάστημα ζει ένα δράμα, αφού φοβάται ότι ο Βενιζέλος μπορεί τελικά να μην τον εντάξει στη λίστα του ΠΑΣΟΚ, κάτι για το οποίο ζει χρόνια τώρα...
Λέτε να του στερήσει το όνειρο;
Λέτε το όνειρο να γίνει ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μήπως έχει μουστάκα?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή. Μόνο αυτή η λέξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τα νέα μοντέλα ΠΑΣΟΚ του διαφανούς υπερκωματος της διαφάνειας και της ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
Πόσο ακόμη άθλιοι θα κοροϊδεύετε τα στρώματα που σας ανέδειξαν στην εξουσία τόσα χρόνια και ζήτε με τα μεταξωτά βρακιά σας τα δανικά και αυτά όπως καταντήσατε τον τόπο μας.
Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ που έχετε το θάρρος και το θράσος να ζητάτε ακόμη την τίμια ψήφο του λαού που υποφέρει καθημερινά για ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά του παχυλά γουρούνια; της εξουσίας. αίσχος είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

re soko pare tis paxyles syntaksis soy kai arakse sto sintribani'ti allo thes pleon..fereis sobari efthini gia osa ginonte stin ellada.afiste kana neo anthropo na asxolithi..to epagelma pasok teliose..oxi mono gia sena alla kai gia toys alloys epagelmaties pasokoys..emeis oi anoitoi poys mas paramithiasate kai sas pistepsame ti tha kanoyme tora poy vrethikame xoris lefta kai xoris doylies..esy kirthimio kala diorises to paidisoy sto metro prin kan paei fantaros..

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...