Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σοφία η παινεμένη...

Ποια είναι αυτή που έρχεται 
αυτή που κατεβαίνει 
ζωσμένη με τα άρματα
δαιμονοκουνημένη

Είν' η Σοφία η όμορφη
η κόρη η παινεμένη
αστράφτει τώρα και βροντά 
είναι φαρμακωμένη

Την Κυριακή σαν έμαθε 
πως μένει χωρίς έδρα
κέρωσε η έρμη πάνιασε 
της βάρεσε στα νεύρα

Τα φισεκλίκια ζώστηκε
φόρεσε τα τακούνια
σε όσους δεν την ψήφισαν 
τους έβρισε από κούνια





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα παράσιτα της ψευτιάς του παρελθόντος, να πάνε να δουλέψουν για την ανόρθωση της οικονομίας της χώρας.
ο Καρατζαφέρης να πάει να πάρει μια αγελάδα όπως μας είχε πει προεκλογικά να την αρμέγει κάθε πρωί και θα έχει έλθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα.Η ,Γιαννακά, Μακρυπήδης, Βερελής,να πάνε στις δουλειές τους να προσφέρουν και αυτοί στην ανάπτυξη της Ελλάδας.
Και οι υπόλοιποι από την Ν.Δ. να δουλέψουν και αυτοί φτάνουν ποια οι εθνοπατέρες.Ο λαός δεν αντέχει άλλο την ψευτιά τους.
Να προσέξει ο Τσιπρας και οι λοιποί να χώσουν και κανέναν φυλακή που καταχράστηκε τον ιδρώτα των εργαζομένων.Να αποκαταστήσουν ΑΜΜΕΣΑ τις συντάξεις τους μισθούς σε αξιοπρεπή όρια γιατί και αυτοί θα ελέγχονται κάθε ημέρα από τον Ελληνικό λαό.Αν δεν δουλέψουν δίκαια θα πάνε και αυτοί στον αγύριστο.ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΣΕ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΡΚΕΤΆ ΦΑΓΑΝΕ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΕΚΤΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΜΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΤΡΑΕΤΕΣ.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...