Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δυσαρέσκεια σε μέλη του ΣΥΝ. Αύριο μπαίνει θέμα πολιτικών συμπεριφορών ...

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον ΣΥΝ στο Αγρίνιο για την πολιτική συμπεριφορά βουλευτή ο οποίος όπως λένε στελέχη προσπαθεί να εδραιώσει δικό του άνθρωπο μέσα στο κόμμα και στην πρόσφατη επίσκεψη του Τσίπρα έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο...
περισσότερα AgrinioNet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που έπεσε μέσα στο σύριζα το βαθύ πασοκ έπονται και άλλα.Σύντροφοι δεν ακούγατε αρχικά όταν κάποιοι σας τα έλεγαν.Η προοπτική εξουσίας δεν πρέπει να λειτουργεί εις βάρος της συνέπειας ενός κόμματος που μέχρι σήμερα έδωσε καλά δείγματα.

Θαλασσινή είπε...

Οι νοοτροπίες θα πρεπει να κοπουν απ΄την αρχή , και νομίζω αυτό είναι το στοιχημα του Τσίπρα.
όσοι αλόνιζαν όλα αυτά τα χ΄ρονια 'ετσι εύκολα νομίζουμε ότι θα παραδοθούν; Περιμένουν πώς και πώς να ξανααρχίσουν. Κι όσοι άπλωναν σημαίες στα μπαλκόνια ίσαμε King Size σεντόνια τώρα απλώς θα τα "βαψουν" κόκκινα.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι του συριζα ακομα δεν κυβερνυσαν και αρχισαν τα ψεμματα,φαντασου τι θα γινει οταν κυβερνησουν,θα μου πεις με τοσα λαμογια του πασοκ που πηγαν εκει τη θα κανουν...μου φαινετα τωρα θα ψηφισω πασοκ..γεια σου γιωργο παπανδρεου εμπρος στο δρομο που χαραξες .αλαξετα ολα..

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...