Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Γράφουν και σβήνουν ονόματα για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο

Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Αγρινίου επικρατεί αναβρασμός για το ποιος θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον σημερινό διοικητή των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου κ. Κραμποκούκη. Μετά το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μάριου Σαλμά και Γιώργου Κραμποκούκη ο δεύτερος θεωρείται "αποκεφαλισμένος" ενώ κάποιοι σπεύδουν να ρίξουν στο τραπέζι νέα ονόματα για τη θέση του Διοικητή. Η συγκεκριμένη πάντως θέση είναι σαν την ηλεκτρική καρέκλα και όποιος καθίσει ειδικά στις μέρες μας που η υγεία βρίσκεται την εντατική θα βρεθεί με το δάχτυλο στην πρίζα. Ονόματα που διακινήθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα είναι του πρώην διοικητή Γ. Γρηγορόπουλου, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Παντελή Παπαθανάση, ο οποίος διέψευσε τη φήμη, ενώ σήμερα από γιατρούς διακινήθηκε το όνομα του ψυχολόγου Λάμπρου Δημητρογιάννη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kyrie Salma sas ''euxaristoume'' gia tin prosoxi pou dinete ston topo sas autes tis diskoles wres pou pername se mia tetoia sugkuria kai se ena tetoio lepto thema na kremetai i dioikisi tis ygeias tou nomou mas apo ena apeiro 29xrono..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ.ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ...ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΑΙΑ.
Η ΚΑΚΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Είδηση.
Ο Λυκουρέντζος αγνοεί τον Σαλμά (άλλωστε είναι γνωστό πόσο τον πάει) και αποφάσισε να προτείνει τη Διοίκηση σε πρόσωπο που γνωρίζει καλά το νοσοκομείο.
Αν αληθεύει και δεχθεί κάποιοι και ειδικά κάποιες πρέπει να ανησυχούν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ 7:33 Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ, ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ(ΕΝΙΟΤΕ).
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ (ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ) ΡΟΪΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΑΝ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΚΟΜΑ) ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΑΦΙΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πότε επιτέλους θα μπουν κριτήρια ώστε να μην μπορεί το κάθε πολιτικό στέλεχος μικρό ή μεγάλο να γεμίζει το βιογραφικό του κάνοντας πειράματα στου "κασίδι" του κεφάλι.
Γιατί ξαφνικά μετά από κάθε εκλογές γίνονται όλοι ειδικοί στη Δημόσια Διοίκηση. Για αυτό άλλωστε και το κράτος, τα νοσοκομεία, οι οργανισμοί πήγαν αυτά τα χρόνια από το καλό στο καλλίτερο. Επιτέλους κάποιοι ας βάλουν μυαλό.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...