Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

"ΞΥΡΙΖΑ" από το ΣΥΡΙΖΑ η Γιαννακά


Αρνητικά σχολιάζεται η κίνηση της Σοφίας Γιαννακά τόσο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να παρευρεθεί στη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η κ. Γιαννακά ψάχνει νεό πολιτικό στασίδι, αυτή τη φορά στην Κουμουνδούρου για το πολιτικό της μέλλον, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό ειρωνευόμενα την κίνηση αναρωτήθηκαν εαν αυτή η κίνηση έχει σαν σκοπό την μετάβαση της κ. Γιαννακά στο ΣΥΡΙΖΑ ως ένα βήμα για την ενασχόληση της με το Δημοτικά πράγματα στις επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Αυτό το σενάριο διακινήθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. “Εαν ήτο άνδρας” σχολιάζε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ “θα λέγαμε ότι έχει έχει “κόψει τον ανδρισμό του”...”Αλλά για μια κυρία ισχύει τι να πει κανείς για το ...τακούνι της αλληνής...”
Μετά το κόψιμο της από την ΕΡΤ ψάχνει να βρει τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα και ίσως η κίνηση αυτή να έγινε για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα της. Κάποιοι προχώρησαν ένα ακόμη βήμα και αναρωτιούνται εάν για αυτή η “μεταγραφή” έβαλε το χέρι του πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ από την Αιτωλοακαρνανία.

Καυστικό πάντως είναι το σημερινό ρεπορτάζ από το newsbomb που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...