Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα...για το Μπουλέ...


Με λουκέτα απειλεί ο δήμαρχος Ναυπάκτου Γιάννης Μπουλές μπαρ και καφετέριες της περιοχής, εξαιτίας της ηχορύπανσης ή και της παράβασης του ωραρίου και του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων

Με λουκέτα απειλεί ο Δήμος Ναυπάκτου μπαρ και καφετέριες της περιοχής, εξαιτίας της ηχορύπανσης ή και της παράβασης του ωραρίου και του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων.

Οι επαγγελματίες της περιοχής είναι πυρ και μανία με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ.«Πάει να κλείσει τα δικά μας μαγαζιά και στέλνει την κόρη του (σ.σ. Νάντια Μπουλέ) να κάνει δωρεάν συναυλίες σε πάρκα και πλατείες με ένα γνωστό συγκρότημα. Αυτές οι εκδηλώσεις δεν παραβιάζουν τους κανόνες κοινής ησυχίας ή θέλει σώνει και καλά να κλείσει εμάς, για να πάμε να ακούσουμε τη Νάντια να τραγουδάει;» είναι τα λόγια ενός νεαρού ιδιοκτήτη μπαρ.

«Έστω και μια μέρα να μας κλείσει, καταστραφήκαμε. Έχουμε προσωπικό, δάνεια να αποπληρώσουμε. Είναι τώρα για 15ήμερη αφαίρεση άδειας;» είναι η κραυγή αγωνίας ακόμη ενός ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού.
zougla.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ; ΤΑ ΕΙΠΙΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ;

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...