Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Στο τιμόνι του νοσοκομείου ο Λ. Δημητρογιάννης


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανλάβει τα καθήκοντά του ο νέος διοικητής των διασυνδεμένων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου Λάμπρος Δημτρογιάννης. Ο κ. Δημητρογιάννης είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση των μονάδων Υγείας. Η τοποθέτηση του νέου διοικητή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και είναι θέμα χρόνου πια η αλλαγή φρουράς στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η θητεία του απερχόμενου διοικητή Γιώργου Κραμποκούκη διήρκησε μόνο ένα χρόνο και ολοκληρώθηκε μετά την αντιπαράθεση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά ο οποίος ουσιαστικά τον έπαυσε από τα καθήκοντα του. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου στη θέση του υποδιοικητή...

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κα μπόκα δεν έχει πτυχίο Πανεπιστιμιακής Εκπαίδευσης και η τοποθέτησή της θα θεωρηθεί βάσει νόμου παράτυπη. Ψάξτε το λίγο

Ανώνυμος είπε...

ελεος

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο "ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ". ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Να συστήσουμε στον απερχόμενο να μην μας ξαναέρθει ούτε ως επισκέπτης και στον επερχόμενο να προσέξει τις κακες παρέες (πχ την γνωστή κυρία με το τσιγάρο και τα σούρτα-φέρτα, τους 2-3 διαχρονικούς συνδικαλιστές και τον "εύσωμο" των διοικητικών).

Ανώνυμος είπε...

το σχολιο 6.35μμ ειναι πραγματι απολυτα πετυχημενο ο γραφων - ουσα ξερει παρα πολλα το γνα βρωμα μονο στη διοικητικη υπηρεσια που χρονιααααα καποιος συν αυτω εκλεισε το μαγαζι του και ανοιξε αυτο και παει καλα γιατι εχει δωρεαν κοστος καισιγουρα εσοδα ,η κυρια με το τσιγαρο καποια στιγμη που ηταν στα ντουζενια της τον βοηθησε να εδραιωθει στο μαγαζι και αυτα δεν ξεχνιουνται αν ψαξετε ολο το προσωπικο αυτος που φαινεται εντιμος και απροσιτος περισσοτερο απο ολους ειναι το αφεντικο ομως να ξερουν αυτοι οτι ο νεος διοικητης δεν ξερω αν θα τα καταφερει τελικα ομως σιγουρα ερχεται για αυτους και αλλοιμονο τους........

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ (ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ) ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΨΕΥΟΜΕΝΟΣ κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ.
ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ... ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA MHN MASATE
O KAMROKOYKHS HTHELE NA FYGEI
KATALABE OTI DEN MPOREI MA MOIRASEI DYO GAΪNTOYRION AXYRO

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ
ΠΧ
*ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ)
*ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ- ΑΓΡΟΤΙΚΟ (ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΙΟΥ)
*ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ-ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
*ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ
*ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
*ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

7:57 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ Ο "ΝΕΟΣ". ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ. ΑΕΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΑΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ; ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΙΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΪΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
ΤΙ ΕΝΩΝΕ ΔΗΛ. ΤΟΝ ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΡΑΦΗ Δ/ΝΤΗ;
Η ΧΗΜΕΙΑ;
ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ;
ΜΟΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

κ. Δημητρογιαννη προχώρα και μην μασάς μην ΑΚΟΥΣ κανέναν . κανένα κομματόσκυλο συνδικαλιστάκο γλείφτη και ελεεινό.Κανε την δουλειά σου όπως εσύ κρίνεις με βασικό κριτήριο το δίκαιο και το σωστό και σύμφωνα με του Νόμους του κράτους. από τις ΣΠΟΥΔΕΣ σου που έχεις πραγματοποίηση στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας εσύ γνωρίζεις κάτι παραπάνω από τα συνήθη κοματο-σκυλο-αρπακτικά. ΚΑΛΉ θητεία στο δύσκολο ομολογουμένως έργου που πρέπει να φέρεις εις πέρας με την βοήθεια τις επίσημης πολιτείας.

Ανώνυμος είπε...

12:33 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΡΕ? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. ΠΕΣΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣΜΑΣ. ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΕ ΜΕΣΩ ΟΡΟ 12? ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ 600 ΚΑΙ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΛΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

KAI AYTOS DIORISMENOS EINAI APO KOMA,ME VLEPSEIS ISWS GIA VOULEFTIS.TI KRATOS EXOUME KAI PIOI ASXETOI MAS KYVERNOYN.KAI OI PRIN KAI ESEIS TWRA,ME TON K DIMITROGIANI TI VOLEPSI SAS THELETE OLOI.

Ανώνυμος είπε...

μοιαζει ομως αν προσεξεις καλα ιδια κοπια με το αφεντικο του κοντος λεπτουλης νευρικος αραθυμος που λενε ξερολας και κοκκορας κατι σε τζοε νταλτον απο λουκυ λουκ οταν θυμωνει ε?? τρεμετε εσεις ξερετε ποιοι λεω......εσεις η νευρικη κυρια κερια δηλαδη τι κυρια και ο ευτραφης μονιμα θυμωμενος λες και του εφαγες το ψωμι προισταμενος.......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ
ΕΧΕΙ ...ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ
ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο μικρος πρεπει να φυλαχτει πρωτα απ' τη διευθυνση [νοσηλευτικη,διοικητικη,συνδικαλιστικη]. Το νοσοκομειο δουλευει στο φιλοτιμο,γιατρων και νοσηλευτικου προσωπικου.Οι μεγαλοι ρουφιανοι ειναι,2 στο γραφειο νοσηλευτικης,2 στη διευθυνση,ο χοντρος και η υποδιευθυντρια.Ας ακουσει και αυτους που ξενυχτανε καποτε.

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου από τον κυβερνητικό συνασπισμό δείχνει την πρόθεση του , να στηρίξει νέους ανθρώπους τιμώντας τους για την αξιοπρεπή πορεία τους τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό τους βίο.
Η διοικητική ικανότητα και η αποτελεσματικότητα του νέου Διοικητή θα φανεί και θα μετρηθεί σε βάθος χρόνου, άλλωστε επιλέχθηκε επιστήμονας μέσα από το χώρο υγείας και με πιστοποιημένη εκπαίδευση και κατάρτιση στην διοίκηση των μονάδων υγείας και αυτό δείχνει ότι έχει τα εφόδια να τα καταφέρει στο δύσκολο αυτό έργο το οποίο του ανατέθηκε από την πολιτεία.
Ας ευχηθούμε λοιπόν , καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στον νέο αυτόν επιστήμονα και ας ελπίσουμε ότι η εντιμότητα του, η τιμιότητα του και η αξιοσύνη που τον διακατέχει να περιφρουρήσει το έργο του.

Η ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ είπε...

Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 10-09-2012 12:54Π.Μ., ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΕΧΩ ΘΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ Η' Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΘΕΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΔΙΚΙΑΙΩΜΑ Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ Κ.Λ.Π.. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...