Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Η αναστολή λειτουργίας του Ναυπακτιακού Γ.Σ ελέω Μπουλέ
Τα "κατάφερε" τελικά ο Μπουλές να βάλει λουκέτο ο Ναυπακτιακός Γ.Σ αφού αρνήθηκε να βγάλει χρήματα από τον κορβανά του δήμου ώστε να προχωρήσει σε έργα βελτίωσης στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου. Δεν είναι στα σχέδια του Μπουλέ η υποστήριξη των ανθρώπων και ιδιαιτέρως των παιδιών που ασχολούνται με τον κλασσικό αθλητισμό στη Ναυπακτία. Στηρίζει όμως κάποιες αμφιβόλου αισθητικής και αποτελέσματος πολιτιστικές εκδηλώσεις από χωρίου εις χωρίον στις οποίες παρευρίσκεται και ρίχνει και κάνα τσάμικο...

Με την άρνηση του λοιπόν έβαλε ταφόπλακα σε μια αξιόλογη προσπάθεια του Ναυπακτιακού αλλά όπως φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί του αφού η μόνη μέριμνα του δημάρχου ήταν η πεζοπορία του ως μαθητής για να πάει στο σχολείο...Κατά τα λοιπά "κάνει γυμνάσια" στους Ναυπάκτιους με τις αποφάσεις του...

Η απόφαση αναστολής λειτουργίαςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυπακτιακού Γ.Σ. αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων στίβου όπως είναι το τμήμα υποδομής, το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα στίβου του σωματείου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως έσχατο μέτρο στην κρίση που επιφέρει για το στίβο της πόλης, η απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας σχετικά με τα επικείμενα έργα βελτίωσης στο «Παπαχαραλάμπειο» Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου και στα οποία δεν περιλαμβάνεται κανένα έργο σύγχρονων υποδομών στον κλασικό αθλητισμό.

Στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά η αναστολή ή μη της λειτουργίας του. Παράλληλα, τα μέλη καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Ναυπάκτου, ανεξάρτητα από το ποιο άθλημα υπηρετεί, να συμπαρασταθεί στο Σύλλογο στην προσπάθειά του να έχει ένα στάδιο σύγχρονο και λειτουργικό για όλα τα αθλήματα προς όφελος της νεολαίας.

e-nafpaktia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: