Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επιθέσεις και γιουχαΐσματα στον Μπουλέ για σχολεία, νερά και στάδιο



Γονείς, μαθητές και καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Ναυπάκτου, επιτέθηκαν φραστικά στη δημοτική αρχή Ναυπακτίας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές ανέκρουσε πρύμναν και ουσιαστικά αναίρεσε τις δικές του υποσχέσεις ότι το θέμα των σχολείων θα συζητούνταν και ο ίδιος θα έδινε λύση στο θέμα. Οι γονείς, μαθητές, καθηγητές ρώτησαν το δήμαρχο εάν το χρονοδιάγραμμα που ο ίδιος είχε δώσει θα τηρηθεί και αυτός αναίρεσε τα πάντα αφήνοντας ουσιαστικά στον αέρα όλη τη μαθητική κοινότητα. Μετά από αυτό δέχτηκε φραστική επίθεση και γιουχαΐσματα σχεδόν από το σύνολο των παρευρισκόμενων και τελικά αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και να συνταχθεί με την κοινή πρόταση που είχε καταθέσει η αντιπολίτευση από το Σεπτέμβριο η οποία έλεγε να προχωρήσει ο δήμος σε διαγωνισμό για την αγορά ή ενοικίαση λυόμενων αιθουσών προδιαγραφών ΟΣΚ ώστε οι μαθητές να παρακολουθούν τα μαθήματά τους τις πρωινές ώρες και όχι πρωί- απόγευμα. Τότε ο κ. Μπουλές είχε απορρίψει την πρόταση την οποία αναγκάστηκε να δεχτεί χθες.
Δείτε τις δηλώσεις του κ. Παπαθανάση στο SarakaiMara.blogspot.com
Αναβλήθηκε η συζήτηση για τα ακατάλληλα νερά λόγω…ημερίδας

Την αναβολή του καυτού θέματος των ακατάλληλων νερών στις Ορεινές περιοχές της Ναυπακτίας  ζήτησε χθες ο δήμαρχος Γιάννης Μπουλές σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο κ. Μπουλές ανέβαλε το θέμα και στην εισήγηση του ανέφερε ότι ο δήμος θα πραγματοποιήσει …ημερίδα για τα νερά το επόμενο διάστημα. Μετά από αυτά δέχτηκε την επίθεση της αντιπολίτευσης τόσο από τον κ. Παπαθανάση όσο και από τον κ. Καρακώστα. Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι αυτή η κίνηση είναι το λιγότερο απαράδεκτη και δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών καλώντας τον να ζητήσει συγνώμη για το θέμα από τον κόσμο.
Αρνείται ο Μπουλές τη χρηματοδότηση για το ταρτάν του Σταδίου
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας φαίνεται ότι οι πολίτες δεν άφησαν το δήμαρχο σε χλωρό κλαρί. Μετά τα δύο θέματα των σχολείων και των ακατάλληλων νερών, προστέθηκαν και οι αντιδράσεις του κόσμου για το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Πριν από μερικούς μήνες η επιτροπή σταδίου είχε εξασφαλίσει το ποσό των 286 χιλ ευρώ από το Π.Δ. Ε του Υπουργείο Ανάπτυξης και ο δήμος είναι αυτός που θα υλοποιήσει το έργο. Ο αθλητικός κόσμος της Ναυπάκτου και όχι μόνο ζητά μέσα στις εργασίες για το στάδιο να συμπεριληφθεί στη μελέτη και ανακατασκευή του ταρτάν του στίβου και ο δήμος να συνεισφέρει σε αυτό με ένα ποσό. Ο κ. Μπουλές αρνήθηκε και δέχτηκε εκ νέου τα πυρά της αντιπολίτευσης αλλά και πολλών πολιτών και αθλητικών σωματείων που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.  Για τρίτη φορά ο δήμαρχος Ναυπακτίας δέχτηκε επίθεση αλλά και τη χλεύη του κόσμου όταν υποστήριξε ότι ο δήμος δεν έχει χρήματα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε από τους παρευρισκόμενους ότι ο δήμος σπαταλά χρήματα για εκδηλώσεις που δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον αλλά δεν υποστηρίζει τον κόσμο που επιθυμεί να αθληθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...