Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Δεν επιθυμούσαν να σταθούν δίπλα στον Μπαρμπαρούση

Την ώρα που οι επίσημοι έπαιρναν θέση στην εξέδρα των επισήμων δημιουργήθηκε θέμα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο κ. Μπαρμπαρούσης προς μεγάλη απογοήτευση της αντιδημάρχου ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων αλλά λίγο πριν υπήρξε μια κινητοποίηση για το που θα σταθεί. Ο πανικός που δημιουργήθηκε στα πρόσωπα των υπευθύνων γι τη Ναυμαχία ήταν έκδηλος και ιδιαίτερα τη στιγμή που κάποιοι του είπαν όπως λέγεται να σταθεί δίπλα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βαρεμένο. Η αντιδήμαρχος που ήταν στα μέσα και στα έξω της εκδήλωσης φάνηκε πολύ δυσαρεστημένη με την εξέλιξη αυτή και προσπάθησε να αμβλύνει χωρίς επιτυχία της αντιδράσεις των υπολοίπων που έδειξαν να μην επιθυμούν να σταθεί δίπλα τους ο κ Μπαρμπαρούσης. Μάλιστα ακούστηκε ότι και η ίδια δεν επιθυμούσε την παρουσία του...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί οι επίσημοι να μην επιθυμούσαν να σταθεί δίπλα τους ο Μπαρμπαρούσης, η αστυνομία όμως έδινε ρέστα, κινούμενη στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Τα μάτια μας είδαν "πράματα και θάματα".Τρεις ένστολοι αξιωματικοί της αστυνομίας να προσπαθούν΄,μπροστά στα μάτια μας, να απομακρύνουν άρον άρον έναν αξιοπρεπή εμφανισιακά άνθρωπο, μάλλον Πακιστανό,χωρίς προφανή λόγο,ο οποίος παρακολουθούσε την εκδήλωση.
Λίγο αργότερα, ένστολος αστυνομικός να συμμετέχει στην ομάδα συνοδείας του Μπαρμπαρούση, αγκαλιασμένος με άτομο της συνοδείας του,κατά τη βόλτα τους στην παραλία της Ψανής, μετά το τέλος της εκδήλωσης.Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!