Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Συγγενείς Π. Κουρουμπλή προπηλάκισαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

Ένταση δημιουργήθηκε όταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος της Πλατείας άσκησε κριτική στον νυν βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Παναγιώτη Κουρουμπλή από τον κ. Παναγιώτη Σουλιώτη κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο Αγρίνιο. Ο κ. Σουλιώτης αναφερόμενος στον κ. Κουρουμπλή είπε «ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού». Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους του είπε ότι πήρε 55 χιλιάδες ψήφους τότε του απάντησε να σκεφτεί πόσους αριστερούς έδιωξε «τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε. Λέτε πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος». Στη συνέχεια δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση από φίλους και συγγενείς του κ. Κουρουμπλή οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά ενώ ζήτησαν από το προεδρείο να του αφαιρέσει το λόγο. Αρκετή ώρα μετά και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία ο κ. Σουλιώτης βγήκε από την αίθουσα και στον προθάλαμο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα λεγόμενα του δέχτηκε προπηλακισμό από τον αδελφό και τον ανιψιό του βουλευτή. Τα αίματα άναψαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε. Στο αποκλειστικό video του AgrinioNet.gr καταγράφεται το επεισόδιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ;; ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΜΠΑΚΑΚΑΚΙΑ" ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ"ΓΟΥΡΝΑ" ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ "ΠΗΔΑΝΕ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ!!!!! Α ΡΕ ΜΠΑΚΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα είπε για το σαλταδόρο της πολιτικής. Αφού εξάντλησε τα ρουσφέτια στο ΠΑΣΟΚ, το εκμεταλεύτηκε μέχρι αηδίας και εξασφάλισε πελατεία, άλλαξε στέγη για άλλες δόξες. Οι τραμπούκοι του Κουρουμπλή το έχουν ξανακάνει. Μάθε τέχνη κι' αστηνε κι' όποτε θέλεις πιάστηνε.

Ανώνυμος είπε...

και μεγας ρουσφετολογος και κυριως εκπροσωπος του πελατειακου κρατους και υπερψηφησε το μνημονιο και....τωρα Συριζα.Ε ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΟ..

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...