Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Σκουριές " του ΝΟΜ...

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει παλαιότερη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου 74/2011 η οποία πάρθηκε από την προηγούμενη διοίκηση και έχει βεβαιώσει στο ΝΟΜ το ποσό των 3000 ευρώ. Από την πλευρά του όμως ο ΝΟΜ υποστηρίζει σε ανακοινώσεις του ότι έχει εξοφλήσει και πως δεν οφείλει τίποτα επειδή έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή συμμετοχής στη δημοπρασία κάτι που όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές δεν έχει καμιά σχέση με τη μίσθωση. Όσον αφορά το χαράτσι είναι στο όνομα του ΝΟΜ διότι οι σχετικές άδειες έχουν βγει από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο όνομα του. Εξάλλου όλα τα κτίσματα που μισθώνει το Λιμενικό Ταμείο κατασκευάζονται από τους ίδιους τους ιδιώτες και στο όνομα τους βγήκαν όλες οι σχετικές άδειες. Εδώ να θυμηθούμε ότι παλαιότερα είχε δει το φως της δημοσιότητας σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται υπεύθυνοι του ΝΟΜ και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Το σκάνδαλο αφορά κάποιους από το ΝΟΜ που συνελήφθησαν επ αυτοφόρω να αφαιρούν παράνομα μηχανές και καύσιμα από σκάφη που ανήκαν στην τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας. Οι κύριοι του ΝΟΜ χωρίς να έχουν κάποια επίσημη άδεια για την αφαίρεση των μηχανών και των καυσίμων, υποστήριξαν στη συνέχεια ότι θα τα αφαιρούσαν γιατί θα ...σκούριαζαν και αυτοί τα χρειάζονταν για το ΝΟΜ!!!
Καλά είναι τα μετάλλια και οι διακρίσεις αλλά μήπως η "γυναίκα του Καίσαρα και θα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια;"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΑΚΑΙΜΑΡΑ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΞΕΡΕΙ "από μπάνιο;".
ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ , ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...