Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γιατί ο Μπακογιάννης "κόβεται" για Καραγκούνη;

Λένε ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ...Αν αυτό ισχύει τότε εξηγείται η στάση που λέγεται ότι κρατά ο Κώστας Μπακογιάννης υιός της Ντόρας με το ΔΗΣΥ για το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη. Τι έγινε όμως και μέσα στο Αιτωλικό σχολιάζεται αρνητικά ο δήμαρχος Καρπενησίου; Σε επίσκεψη του κ. Μπακογιάννη στο Αιτωλικό με σκοπό την υποστήριξη του κόμματος της μητρός του, ο κ. Μπακογιάννης ξέχασε ότι υποστηρίζει ΔΗΣΥ και φέρεται να στηρίζει Ν.Δ....και το βουλευτή Κώστα Καραγκούνη... Γιατί τέτοια πρεμούρα από τον γιο της Ντόρας στην εκλογή του Καραγκούνη; Τι έγινε τελικά με το βουλευτή της Ν.Δ; Μήπως έχει βάλει τα μεγάλα μέσα για να πάρει κάνα ψήφο; Οι νεοδημοκράτες πάντως που το έμαθαν σχολιάζαν αρνητικά τόσο τον κ. Μπακογιάννη όσο και τον κ. Καραγκούνη. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τους υποψηφίους της ΔΗΣΥ που όταν το έμαθαν τα πήραν στο κρανίο με τη συμπεριφορά του κ. Μπακογγιάνη και φημολογείται ότι σχολίαζαν τη συμπεριφορά του κ. Καραγκούνη που δεν ακολούθησε τη Ντόρα όταν έφυγε από τη Ν.Δ. Από την άλλη μεριά λέγεται  ότι η Ντόρα είναι πολύ δυσαρεστημένη από την Καραγκούνη που τον περίμενε στο νέο κόμμα και κείνος την άδειασε...Τι θα γίνει εάν η Ν.Δ. μαζέψει 151 βουλευτές; Λέτε να έχουμε περετζάδες; 

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δ.Κωνσταντόπουλος: "Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος κατά την ψηφοφορία"




Συνέντευξη στο aitoloakarnaniapost.gr παραχωρεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.Ο κ. Κωσταντόπουλος ερωτηθείς για την επόμενη μέρα των εκλογών αναφέρει «Την 7η Μαΐου η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να μπει στο δρόμο του κάθε μορφής εξορθολογισμού, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί σε μια νέα αφετηρία μεγάλης δυνατότητας και αειφόρου ανάπτυξης».

Με την 6η Μαΐου να απέχει πλέον λίγα 24ωρα, θα θέλαμε να μας πείτε πως πιστεύετε ότι θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα των εκλογών;

Την 7η Μαΐου η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να μπει στο δρόμο του κάθε μορφής εξορθολογισμού, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί σε μια νέα αφετηρία μεγάλης δυνατότητας και αειφόρου ανάπτυξης.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εξώδικο και μήνυση σε υποψήφιο του Καμμένου

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από τις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος κάνοντας μια πρώτη βόλτα στα κεντρικά καφέ και club του Αγρινίου έπεσε κυριολεκτικά πάνω σε στέλεχος της Ν.Δ με το οποίο γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και έσπευσε να τον χαιρετίσει Τη στιγμή λοιπόν του εναγκαλισμού ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ο Αγρινίου και παλιός πρόεδρος της νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ- Αγρινίου, λέγεται ότι του ψιθύρισε κάτι στο αυτί που πολύ τον δυσαρέστησε και συνάμα τον ξάφνιασε. Το στέλεχος της Ν.Δ λέγεται ότι του είπε...
Περισσότερα ΕΔΩ

Καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο Αγρινίου


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου. Η Διοίκηση πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει στο κλείσιμο της κλινικής αφού όπως υποστήριζε δεν καλύπτονταν οι εφημερίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν προτίθενται να κάνουν περισσότερες από τις εφημερίες που ορίζει ο νόμος γιατί όπως αναφέρουν δεν πρόκειται να πληρωθούν.
Περισσότερα ΕΔΩ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αύριο η ομιλία Ν.Καραπάνου στο Παπαστράτειο



Την πολιτική του ομιλία στο Αγρίνιο πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Καραπάνος την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Παπαστράτειο Μεγάρο. Η κινητοποίηση για την ομιλία του κ. Καρπάνου είναι μεγάλη ενώ στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ αναμένεται να είναι πολύ επικριτικός με τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις της Ν.Δ.

Video από την ομιλία Μωραίτη



Ρε μπας και είναι 2009…


Το μυστήριο του εφτάψυχου ΠΑΣΟΚ. Χαμός στο Τιτάνια
στην συγκέντρωση του Θανου Μωραΐτη.
 Δεν το πίστευαν και οι ίδιοι για την προσέλευση του κόσμου.
Η Πανεπιστημίου και το Τιτάνια πλημμύρισαν με 2000, ετεροδημότες οι οποίοι μέσα στη συγκυρία αυτή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Μωραΐτη. Στη διπλανή αίθουσα γίνονταν συγκέντρωση υποψηφίου της ΝΔ οι όποιοι τα 'χασαν και απορούσαν για το ποιο κόμμα τελικά είναι πρώτο…. 

Green ...models...


Μεγαλειώδη συγκέντρωση Μωραίτη στην Αθήνα












Συγκέντρωση του 2009, θύμιζε η χθεσινή ομιλία του Υφυπουργού Θάνου Μωραίτη στο Τιτάνια. Πλήθος Αιτωλοακαρνάνων γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του ημιώροφου. Από την είσοδο του ξενοδοχείου μέχρι την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία, οι Αιτωλοακαρνάνες που πήγαν να ακούσουν όσα είχε να πει ο Υφυπουργός δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν. Ο κ. Μωραίτης στην ομιλία του στάθηκε  στο έργο του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που έχουν ενταχθεί και αναμένεται να δώσουν τροχιά ανάπτυξης το επόμενο διάστημα στο νομό. Στην ομιλία του παρευρέθηκε η Υπουργός Ανάπτυξης κ. Διαμαντοπούλου η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο έργο του κ. Μωραίτη για το ΕΣΠΑ, λέγοντας πως η συμβολή του ήταν καταλυτική. Παρόν και ο στενός του φίλος Φίλιππος Σαχινίδης που έμεινε μέχρι το τέλος της ομιλίας. Παρόντες και οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. 

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

οι ψήφοι οι φευγάτοι...


Κατάθεση ψυχής...


Creme...Boule...


Τι έμαθαν Μπουμπούλης- Βαρβάτος;

Μπροστά σε απίστευτη αποκάλυψη φημολογείται ότι βρέθηκε το αχτύπητο δίδυμο Μπουμπούλης Βαρβάτος όταν επισκέφθηκαν την Ιπποκράτους λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία. Εκεί λέγεται ότι συναντήθηκαν με το σύντροφο Βαγγέλη Αργύρη που είχε και την ευθύνη της κατάρτισης του ψηφοδελτίου. Ανήσυχος, λένε οι πληροφορίες, ο κ. Αργύρης τους είπε ότι έψαχνε να βρει έναν άνδρα ακόμη για να κλείσει το ψηφοδέλτιο στο νομό και δεν υπήρχε διαθέσιμος αφού τα άκυρα έδιναν και έπαιρναν. Τότε και οι δυο έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του κόμματος. Του φάνηκε καλή η προσφορά του Αργύρη και άρχισε να το σκέφτεται...αλλά ...
Εκεί λοιπόν που το σκέφτονταν του ήρθε στο μυαλό ο Μέγας Ξηρομερίτης...οπότε σηκώνει το τηλέφωνο και του ανακοινώνει ότι προσφέρονται οι δυο συμπατριώτες του για το ψηφοδέλτιο...Τι ήταν να το ακούσει ο Ανδρέας...Του ήρθε ο ουρανός κατά κούτελα...Άρχισε λοιπόν τις "δοξολογίες"..."και τι πράματα είναι αυτά;", "δεν σας είπα ότι όσο θα πολιτεύομαι εγώ δεν θέλω να μπει άλλος μέσα;" και άλλα τέτοια "συντροφικά"...
Λέγεται όμως ότι οι δυο σύντροφοι έμαθαν για τη συνομιλία και είναι πυρ και μανία με τον Ανδρέα...
και λέγεται ότι ήδη προχώρησαν στη στήριξη άλλων υποψηφίων εκτός Ξηρομέρου...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΙΖΑ;




του Πάνου Παπαδόπουλου υπ.Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.Έχουμε μπει στην τελική ευθεία των εκλογών.

Οι μνημονιακοί συνέταιροι Βενιζέλος – Σαμαράς βλέπουν καθημερινά τα σχέδιά τους να αποτυγχάνουν. Η δυναμική της πολιτικής ανατροπής καταγράφεται παντού και ιδιαίτερα στον καθημαγμένο τόπο μας, την Αιτωλ/νία, ένα από τα προπύργια του δικομματισμού (εκλογές 2009: ΠΑΣΟΚ 49,50%, Ν.Δ. 36%).

«Είμαι υποψήφιος γιατί σε μια φάση που θεωρώ ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ βάλλεται εξαιτίας των συνθηκών που του επέβαλαν αναγκαστικές πλεύσεις, δεν έχω δικαίωμα να φυγομαχήσω».


Συνέντευξη παραχώρησε στη Ναυπακτία ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Μεταξύ άλλων αναφέρει «Είμαι υποψήφιος γιατί σε μια φάση που θεωρώ ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ βάλλεται εξαιτίας των συνθηκών που του επέβαλαν αναγκαστικές πλεύσεις, δεν έχω δικαίωμα να φυγομαχήσω».

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή το Θ.Δρόσο



Φραστικό επεισόδιο δημιουργήθηκε χθες σε κεντρικό πεζόδρομο στο Αγρίνιο όταν ο υποψήφιος βουλευτής τησ Ν.Δ. Θύμιος Δρόσος τα άκουσε από στέλεχος της παράταξης και πρώην πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, ο κ. Δρόσος το απόγευμα του Σαββάτου είχε την προεκλογική του ομιλία στο Παπαστράτειο και το μεσημέρι της ίδιας μέρας πέρασε από τον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού, για να χαιρετίσει κόσμο που κάθονταν σε παρακείμενα καφέ. Δεν έτυχε ιδιαίτερης προσοχής από τον κόσμο κι σε ένα από τα καφέ που σταμάτησε για να χαιρετίσει, ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου Γιάννης Αντωνόπουλος και παλαιότερα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νιας- Αγρινίου άστραψε και βρόντηξε. Του τα είπε έξω από τα δόντια και όχι μόνο δεν τον χαιρέτισε αλλά του είπε να απομακρυνθεί λέγοντας “τον έφαγες το Φωτόπουλο, και έφερες σε πολύ δύσκολη θέση τον πρόεδρο, ο οποίος είχε δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι πρώην πολιτευτές θα είναι και πάλι υποψήφιοι εφόσον το επιθυμούν και ενώ γνώριζες ότι στη Ναυπακτία ανέκαθεν κατεβαίνει ένας υποψήφιος εντούτοις μπήκες σφήνα στο Φωτόπουλο με αποτέλεσμα την αποχώρηση του δημιουργώντας με αυτή σου τη στάση μεγάλο πρόβλημα στο κόμμα στο νομό μας. Εσύ όταν το κόμμα σε τίμησε παλαιότερα δυο φόρες ως υποψήφιο, παρόλο που υπήρχε διάθεση και από άλλους στη Ναυπακτία να είναι υποψήφιο,ι το κόμμα ακολούθησε τα δεδομένα και κατέβηκες μόνος σου. Άλλο εάν και τις δυο φορές πάτωσες...” Ο κ. Δρόσος επέμενε να του τείνει το χέρι για το θεαθείναι κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Αντωνόπουλου στο AgrinioNet, δεν έγινε ενώ του είπε “Θύμιο φύγε γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις ρίχνουν αυγά και γιαούρτια. Εγώ δεν έχω τέτοια φύγε μη σου ρίξω τον καφέ” και αυτός απομακρύνθηκε.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το δίδυμο της συμφοράς...


Ένα περίεργο δίδυμο ψάχνει εναγωνίως να δημιουργήσει ένα νέο site το οποίο θα "παίξει" στις εκλογές. Λέγεται ότι οι δυο κύριοι οι οποίοι πρόσφατα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, προέρχονται από το δεξιό χώρο. Ο ένας νεαρός διατηρεί εδώ και χρόνια blog, με τις αναρτήσεις του οποίου έχει γεμίσει εξώδικα και αγωγές λόγω του ότι σε πολλές περιπτώσεις έχει κατηγορηθεί ότι συκοφαντεί κόσμο.
Περισσότερα ΕΔΩ

"Αλληθώρισε" ο Πίκατσου...

Με την νέα και πολύ όμορφη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ από την περιοχή της Κατοχής εθεάθη νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Βασιλεύς ΠίΚατσου στη γέφυρα του  Αχελώου ποταμού. Με την ανακοίνωση του ονόματος λένε ότι ο ΠίΚατσου έσπευσε να υποστηρίξει τη νεαρά υποψήφια, η οποία λέγεται ότι λόγω του κάλους της καίει καρδιές όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Όσο για τις υπόλοιπες υποψήφιες, ο αρσενικός πληθυσμός του Κινήματος τις έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα...αφού σε καμιά περίπτωση δεν έχουν τα κάλη της νέας υποψήφιας...Λέτε ο ΠίΚατσου να "αλληθώρισε" από τα "μπαλκόνια";

"Ζεστάθηκε" το ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο



Επίσκεψη στη Ναύπακτο πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Χ. Βερελής όπου εκεί συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολίτες από όλη την περιοχή της Ναυπακτίας. Η κινητοποίηση των στελεχών σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεγάλη κάτι που οι ίδιοι υποστήριζαν ότι ο Βερελής κατάφερε να συσπειρώσει όλο το ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ ή ΣΎΡΙΖΑ; Πως λέμε κιθαρίστας ή ντράμερ;



Είναι αλήθεια ότι αδελφός βουλευτή που είναι σήμερα υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε σε πολιτικό γραφείο υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ για να δηλώσει τη στήριξη του στην Αιτωλοακαρνανία;
Φημολογείται μάλιστα ότι του είπε πως θα στηρίξει αυτόν στο νομό και τον αδελφό του στην Αθήνα. Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ λέγεται ότι διέθεσε το πολιτικό γραφείο που διατηρούσε στο Αγρίνιο σε έτερο πράσινο σύντροφο και συνεργάτη του, για τον οποίο δίνει μάχη τις τελευταίες ημέρες να μπει στο ψηφοδέλτιο. Δεν είναι οξύμωρο το σχήμα ο αδελφός του βουλευτή από τη μια να δίνει χέρι βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και από την άλλη να τρέχει για το ΣΥΡΙΖΑ; Αν είναι υποψήφιος ο στενός συνεργάτης του βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει ο αδελφός του;

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έχω και γόνδολα...πάμε για ψήφο;


Όρτσα τα πανιά...


Η Αγγέλω υποψήφια

Δύσκολα είν τα πράματα
φώναξε η Αγγέλω 
κι ευθύς το αποφάσισε 
να πάει στο Βενιζέλο

Εγώ για πάντα πρόεδρε 
θα είμαι στο πλευρό σου
μοναδικό σου στήριγμα 
μην κάνεις το σταυρό σου

Σύσσωμα τα Ρουσείκα 
μαζί κι όλος ο Βάλτος
Αγγέλω θα ψηφίζουνε
δεν τη φοβίζει ο πάτος

Όλοι θα σε στηρίξουνε 
ο Παύλος στο Βραχώρι
ο Χάρος απ τον  Έπαχτο 
κι Πάνος στο Μποχώρι

Κι όταν μες τη Βουλή βρεθείς
απ τις 7 του Μάη
εμείς θα ξεφαντώνουμε 
σε ένα μεγάλο πλάι...



Ο πρώτος που βγάζει στη σέντρα τον Παπανδρέου

O πρώτος από τους στενούς συνεργάτες του Βενιζέλου που βγάζει στην σέντρα τον Παπανδρέου. Αποκλείεται να το κάνει χωρίς να βρίσκεται σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές ο Χρίστος Βερελής με επιστολή βόμβα στους Αιτωλοακαρνάνες και στα τοπικά ΜΜΕ της περιφέρειάς του, παίρνει αποστάσεις από την πολιτική που εφαρμόστηκε, ασκεί κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για τη διετή διακυβέρνηση της χώρας ενώ υπενθυμίζει ότι εγκαίρως (2008 πρόταση για ορισμό Υπουργού Οικονομίας κοινής αποδοχής) είχε προειδοποιήσει για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονταν η χώρα χωρίς να εισακουστεί.
Περισσότερα  ΕΔΩ

Ο Δ. Βίτσας στο Αγρίνιο για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο επισκέπτεται το Αγρίνιο ο Δημήτρη Βίτσας Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής , όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ψηφοδέλτιο. Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του κ. Σπύρου Τορουνίδη...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τσικνιά


Μέχρι πριν από μερικά χρόνια στην οδό Τσαλδάρη, αργότερα Τσικνιά, δέσποζε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο. Ανήκε στην οικογένεια Γιωτόπουλου, που για πολλά χρόνια στέγαζαν στον ισόγειο χώρο του κτιρίου επιχείρηση με γεωργικά φάρμακα. Το κτίριο αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων στην κατοχή είχε κρύψει στα σπλάχνα του μέχρι και Εβραίους που τους κυνηγούσαν οι Γερμανοί κατακτητές. Φημολογείται ότι το κτίριο αυτό χτίστηκε γιατί υπήρχαν οικογενειακές διαφορές πριν από πολλά χρόνια και κάποιος ήθελε να “κρύψει” τον ήλιο από συγγενικό του πρόσωπο το σπίτι του οποίου βρίσκονταν στον πίσω χώρο.
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν θα κάνει προεκλογικές ομιλίες...

Δεν θα πραγματοποιήσει καμιά προεκλογική ομιλία ο Κώστας Καραγκούνης. Όπως λέει ο ίδιος μεταξύ άλλων "σεβόμενος τη σημερινή συγκυρία δεν προτίθεμαι να πραγματοποιήσω καμία προεκλογική ομιλία". Μήπως όλα γίνονται για τη δημιουργία εντυπώσεων γιατί οι πολιτικοί σήμερα γνωρίζουν ότι στις πολιτικές συγκεντρώσεις θα μαζευτούν ...τρεις κι ο κούκος;

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Δεν θα πολιτευτεί ο Θ. Κατερινόπουλος

Την απόφαση του να μην πολιτευτεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr, πήρε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Συμφωνίας της κ. Λούκας Κατσέλη. Περισσότερα ΕΔΩ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 9 ονόματα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ


Ανακοινώθηκαν σήμερα οι 9 από τους 11 υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία. Πέραν του Χρίστου Βερελή ο οποίος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ, υποψήφιοι είναι ο Υφυπουργός Θάνος Μωραίτης, και οι βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης και Σοφία Γιαννακά, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από τη Ναύπακτο και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Παππάς, ο Γιώργος Κυριακόπουλος υποψήφιος με τον Δήμαρχο Αγρινίου στις εκλογές του 2010, ο φοιτητής και μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μπλατσούκας και η Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου Αγγελική Ρούση.  
Περισσότερα ΕΔΩ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η επιστροφή Βερελή


Ο πρώην υπουργός Χρ. Βερελής, επιστρέφει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τη Μεγάλη Τετάρτη στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR απόψε ο κ. Βερελής πήρε το βάπτισμα του πυρός για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Επιστρέφει και εκλέγεται με τον Μωραίτη

Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Και μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες; Ότι μαζί με τον Θ. Μωραίτηβγαίνουν με διαφορά πρώτοι από το ΠΑΣΟΚ στηνΑιτωλοακαρνανία. Δυο βουλευτές, θα βγάλει ούτως ή άλλως το κόμμα του...
Βενιζέλου. Και όπως μαθαίνουμε το περιβάλλον του θα στηρίξει τόσο τον Βερελή όσο και τον Μωραίτη...
fimotro

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ακυρώθηκε η απόφαση για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, η τελευταία απόφαση για την τιμολογιακή πολιτική απόφαση της ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου, από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο μετά από προσφυγή πολίτη. Οι λόγοι της ακύρωσης είναι η αναδρομική επιβολή τελών είναι παράνομη. Δεν υπάρχει ρητή διάταξη νόμου για την επιβολή παγίου.
Περισσότερα ΕΔΩ

Ακατάλληλο το νερό στο Κεφαλόβρυσο

Σημερινό έγγραφο της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, βγάζει ακατάλληλο το νερό στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν χρόνια τώρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την υδροδότηση και σήμερα επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά το πρόβλημα. 
Περισσότερα ΕΔΩ

Καταργείται η Υπηρεσία Στάσης Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών

Καταργείται η Υπηρεσία Στάσης Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών στο Αγρίνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, που βρίσκεται στο Δοκίμι και μεταφέρεται οριστικά μετά και τη δημοσίευση στο ΦΕΚ στο Μεσολόγγι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αλλοδαποί που βρίσκονται στο διευρυμένο δήμο Αγρινίου, στο δήμο Αμφιλοχίας, Θέρμου και Ακτίου Βόνιτσας θα είναι υποχρεωμένοι να πάνε στο Μεσολόγγι για να εξυπηρετηθούν.
Περισσότερα ΕΔΩ

Διαμαρτύρεται αλλά επιβεβαιώνει τη δημοκρατία ο Θ. Σώκος για το χαράτσι που δεν πλήρωσε

Ο κ.Σώκος μετά τη δημοσίευση της εφημερίδας Δημοκρατία που αφορά την εξοχική του κατοικία στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας μοιράζει εξώδικα. Ένα από αυτά έφτασε και στο Sarakai Mara. Η απάντηση έρχεται μέσω του νέου δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία το οποίο αναδημοσιεύουμε.
Στο δημοσίευμα αναφέρονται  τα εξής :"την αντίδραση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θύμιου Σώκου προκάλεσε το δημοσίευμα της "Δημοκρατίας"τη Δευτέρα που αποκάλυπτε ότι δεν πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ στο 200 τετραγωνικών εξοχικό του στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Σώκος αναφέρει σε (εξώδικό του) ότι το 2002 που προχώρησε στην αγορά του ακινήτου,"ένα πρώην εγκαταλειμμένο λιοστάσι", έκανε αίτηση γεώτρησης για τις ανάγκες του, ενώ "είναι και παραμένει εκτός δικτύου ύδρευσης". "Για τις ανάγκες λειτουργίας της γεώτρησης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις , ζήτησα και μου χορηγήθηκε άδεια ηλεκτροδότησης. Η περιορισμένη ηλεκτροδότηση αφορά τη λειτουργία της γεώτρησης"σημειώνει, προσθέτοντας ότι δαπάνησε 5.000 ευρώ για το κόστος εγκατάστασης και ότι πληρώνει κανονικά την κατανάλωση των κιλοβατωρών.
Για δε την "οικία" γράφει ότι "ολοκληρώθηκε το 2011, εννέα χρόνια μετά την αγορά του αγροτεμαχίου, ενώ το Μάρτιο του 2011 υπεβλήθησαν τα σχετικά έγγραφα στην πολεοδομία για τη ρευματοδότηση". "Αυτονόητο είναι" λέει ακόμη, " ότι τυγχάνω μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ενώ το ακίνητο είναι ακατοίκητο. Έχω κινηθεί σύννομα απολύτως και όλες οι ενέργειες θα περατωθούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τις ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών".
Μα, ακριβώς αυτά επιβεβαιώνουν την ουσία του δημοσιεύματος. Ο κ. Σώκος παραδέχεται, παρά τις ερμηνείες που δίνει ότι έχει πάρει ρεύμα για μια γεώτρηση και ότι το εξοχικό του, του οποίου η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, δεν πληρώνει λογαριασμό της ΔΕΗ, άρα και το χαράτσι. Τι διαφορετικό αποκαλύψαμε  εμείς; Νόμιμα μεν όπως το περιγράφει, αλλά...
Επίσης ο κ. Σώκος διατείνεται ότι είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Η ειρωνία είναι (ή μήπως κοροϊδία;) ότι μας έστειλε εξώδικο την Τετάρτη 4 Απριλίου, ενώ την προηγούμενη μέρα, την Τρίτη είχε παραιτηθεί για να μπορεί να πολιτευθεί. Άρα επιστρέφει στην έδρα του.
Φανταζόμαστε λοιπόν ότι τώρα θα καταθέσει επιτέλους την αναγκαία μελέτη και θα ζητήσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τη ρευματοδότηση του ακινήτου.
Όπως επίσης, τώρα που θα επιστρέψει, θα ερευνήσει και ποιοι χρησιμοποιούσαν ( στις γιορτές και τις διακοπές) το "ακατοίκητο" εξοχικό του, το οποίο όσοι περνούσαν έβλεπαν φωταγωγημένο, και αυτό μάλλον είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και όχι πως δημοσίευσε η "Δημοκρατία" το έγγραφο της ΔΕΗ για τη γεώτρηση, που άλλωστε εκείνος  μας επιβεβαιώνει..."

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Άκυρο έριξε ο Χριστογιάννης

Ένα από τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι ως υποψήφιου στο ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές είναι του περιφερειακού συμβούλου και πρώην αντινομάρχη κ. Γιώργου Χριστογιάννη. Ο γιατρός λέγεται ότι δέχτηκε πρόταση από το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος αλλά τους έριξε άκυρο...

Η Ντίνα Κατσαρή πολιορκείται από το ΠΑΣΟΚ

Χωλαίνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο μετά την άρνηση του Μεγαλοπρεπούς να κατέβει στις εκλογές και τη μεταγραφή Κατερινόπουλου στην Κοινωνική Συμφωνία. Ονόματα πέφτουν στο τραπέζι αλλά...σε καμιά περίπτωση δεν είναι τόσο ισχυρά όσο θα ήθελαν στην Ιπποκράτους. Ένα από τα ονόματα που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και έρχεται ξανά στο προσκήνιο είναι της αντιδημάρχου Αγρινίου Ντίνας Κατσαρή. Η κ. Κατσαρή θεωρείται ένα πολύ δυνατό χαρτί για το Αγρίνιο και λέγεται ότι στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ θα ήθελαν να κοσμήσει με την παρουσία της το ψηφοδέλτιο. Στο παρελθόν είχε αρνηθεί ευγενικά τη συμμετοχή της αλλά σήμερα ίσως το ΠΑΣΟΚ να τη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Άλλωστε έχει καταφέρει να βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του δήμου χρόνια τώρα.  

Η Σταρακά δεν θέλει να είναι υποψήφια...

Το όνομα που έπαιξε το τελευταίο διάστημα για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν άλλο από της Χριστίνας Σταρακά, η οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχτηκε να είναι υποψήφια παρόλες τις πιέσεις που λέγεται ότι δέχτηκε. Η κ. Σταρακά η οποία ρίχτηκε στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών το 2010 με το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφάρα έσπασε πρώτη το νήμα και από τότε ανέβηκαν ακόμη περισσότερο οι μετοχές της. Σήμερα όμως είναι άλλα τα δεδομένα, ενώ η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις και παιδί που σπουδάζει. Στην Ιπποκράτους όμως ακούστηκε ότι κάποιοι πολύ ψηλά ιστάμενοι είναι δυσαρεστημένοι από την κ. Σταρακά γιατί όπως λένε "διατυμπάνιζε" ότι της ζητούν απεγνωσμένα να είναι υποψήφια...

Μεσολόγγι: Ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο από τις ζημιές στο Διοικητήριο

Την ώρα που οι αγρότες αποφάσιζαν να αλλάξουν τρόπο διαμαρτυρίας και να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων, οι συμπεριφορές ορισμένων «θερμο...