Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Που πας ωρέ Βελιγκέκα;;;;

Απάπαπαπαπαπαπα....
Τι ήταν αυτά που είπε ο μεγαλοπρεπής;
Θα ασχοληθεί με τα κοινά;
Θα μπει ξανά μπροστά;
Δηλαδή...
Πάλης ξεκίνημα
νέοι αγώνες
οδηγός της ελπίδας
ο μεγαλοπρεπής;
Δηλαδή αυτό το αγόρι δε λέει να το βάλει κάτω...
Κοτσανάτος, κοτσανάτος βάζει πλώρη για την περιφέρια;
Και με ποιους ωρέ καπατάνιο θα κατέβεις;
Με κείνους που χουν χορτάτες μπάκες που κάναν πέρα από την καλοπέραση;
Με κείνους που τακτοποιήθηκαν τόσα χρόνια και άφησαν πίσω τις ταπεινές καταγωγές και τη μπαζίνα που τρώγαν κάποτε;
Θ' μάσε ωρέ μεγαλοπρεπή τότες που ήσουνα ένας απλός υπαλληλάκος και μεροδούλι...μεροφάι μες το κόμμα έγινες μεγάλος και τρανός;
Θ' μάσε ωρέ καπετάνιο ποιος σε σπούδασε πολιτική;
Μπάς κι ήταν ο Άκης;
Που πας ωρέ Μεγαλοπρεπή;
Γιατί ωρέ Βελιγκέκα δεν απ΄θώνεις της ουράσ' στο εξοχικό σπιτάκι σου που το φώτιζες και με αγροτικό...ηλεκτρικό;
Πάντως τα συντρόφια απ' το ΣΥΡΙΖΑ, σου παν άκσα, να μη νοίρεσε υποστήριξη και τοιάυτα  σενάρια είναι μες στη σφαίρα της φαντασίας σου...
Πάντως άμα κάνεις αγώνα να μας ειδοποιήσεις έγκαιρα μπας και προλάβουμε να ραφτούμε...
Γιατί το κοστούμι στο έχουνε όπως ακούγεται ... κομμένο...

3 σχόλια:

Δικαιόπολις είπε...

Δεν φταίει ο ΄΄Αιχμηρός΄΄ Βεληγκέκας για όσα ονειρεύεται ο μεγαλοπρεπής,Υπάρχουν κάποια ζούμπερα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ που επιτρέπουν τέτοιου είδους σκέψεις.
Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο.Τρέφουν αυταπάτες κάποιοι αφού έχουν ετοιμάσει καιτα κουστούμια για την νέα συνεργασία που ονειρεύονται..Παραγοντισμός στο μεγαλείο του ΠΑΣΟΚΟΣ παπάς τους βάφτιζε!!
Είναι απορίας άξιο,το πως προσπαθούν οι πεθαμένοι στην συνείδηση του κόσμου,οι άνθρωποι που κατέστρεψαν το λαό και διέλυσαν την χώρα,να θεωρούν τον εαυτό τους μοναδικό και ανεπανάληπτο σωτήρα του λαού,όταν είναι ακόμα μπουκομένοι απ΄τις αρπαχτές.Είναι ολοφάνερο ότι προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους αλλά ταυτόχρονα να οδηγήσουν τα πράγματα με προβοκατόρικα άρθρα σε συστημικούς δρόμους ξεπλύματος των εκλεκτών της καταστροφής.
Ζητούν οι προβοκάτορες της πολιτικής που έχουν έντυπα στα χέρια τους να συναινέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ξέπλυμα των αμαρτιών των δοσίλογων της ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της Ν.Δ.
Τους απαντάμε λοιπόν εμείς από το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς αλλά και σε όποιους πολιτικούς φρεσκοραμμένους κολαούζους τους που θωρούν εξουσία στην αριστερά ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;;ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!! ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΘΥΜΙΟΣ!!!!ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!!!!ΒΡΕ ΚΕ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΩΡΕ;;;;πες αλευρι η ανακριτρια σε καλεσε και σε ξανακαλεσε!!!δε χορτασες ωρε!!!εισαι βλακας!!!κατσε στα αυγα σου ωρε να φας οσα εβγαλες!!!