Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το νέο νοσοκομείο


Ο κύκλος ζωής του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου στην οδό Κόκαλη, έκλεισε. Ένας νέος κύκλος για το νέο νοσοκομείο ανοίγει τη Δευτέρα το πρωί. Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το νέο νοσοκομείο που βρίσκεται στην Εθνική οδό Αγρινίου Αντιρρίου. Αίτημα των Αγρινιωτών, αλλά και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής, η δημιουργία ενός νέου νοσοκομείου περισσότερων κλινών αλλά και ειδικοτήτων, αφού το παλιό δεν μπορούσε πλέον να καλύψει τις ανάγκες για υγειονομική περίθαλψη μια όλο και περισσότερο αυξανόμενης πληθυσμιακά περιοχής.
Η μεταφορά στο νέο νοσοκομείο άρχισε την περασμένη Δευτέρα. Στο παλιό νοσοκομείο δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό και οι φωνές στους διαδρόμους και τους θαλάμους έχουν σιγήσει. Μόνο τα Επείγοντα περιστατικά λειτουργούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ιατρούς (όχι όλους),διοικητικούς υπαλλήλους προισταμενες και προισταμένους τμημάτων, διευθύνουσας, τεχνικού προσωπικού και ΟΧΙ των συνδικαλιστων και κομματόσκυλων που κάθονταν στους δερμάτινους καναπέδες και τα γκισέ τις εισόδου του νέου υπέρ - σύγχρονου Νοσοκομείου που έγινε με χρήματα του απλού ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. Ελπίζω να έγινε για τον απλό λαό και όχι για του προύχοντες και τα λαμόγια ναι τα λαμόγια ξέρω τι λέω.
Αιωνία η μνήμη στους δωρητές του χώρου και ελπίζουμε οι προύχοντες και ο λαός να τους ευγνώμονη και να μην τούς λησμονήσει.