Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ουδέποτε δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία να συνεχίσουν τα έργα στο ΠάρκοΔιαφορετική τροπή φαίνεται ότι παίρνει το θέμα του Πάρκου μετά την ενημέρωση που παρείχε σήμερα ο Εισαγγελέας Αγρινίου σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία τον επισκέφθηκε για να ενημερωθεί σχετικά με τις αποφάσεις της Εισαγγελίας για τα έργα στο Πάρκο Αγρινίου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του AgrinioNet.gr κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Εισαγγελία Αγρινίου σε μια προσπάθεια να πληροφορηθούν για τη νομιμότητα των εργασιών στο Πάρκο Αγρινίου και την πλήρη σχετική διαφάνεια για ενημέρωση της Αγρινιώτικης κοινωνίας, αν υπάρχει ή όχι εισαγγελική εντολή για τη συνέχιση ή όχι των εργασιών ανάπλασης.
Ο εισαγγελέας ρωτήθηκε εάν υπήρξε χθες κατά την ενημέρωση του από του δικηγόρους του δήμου και τους δικηγόρους της πλευράς των πολιτών που ζητούν να σταματήσουν τα έργα απόφαση.
Κατηγορηματικά, αναφέρουν πληροφορίες του AgrinioNet.gr, ότι ο εισαγγελέας δήλωσε πως δεν έδωσε εντολή είτε για τη συνέχιση, είτε για την παύση των εργασιών. Ο εισαγγελέας σημείωσε ότι η προφορική εντολή του αντιεισαγγελέα Εφετών που δόθηκε την περασμένη Παρασκευή δεν είχε διευκρινισμένο όριο λήξης και συνεπώς η συνέχιση των εργασιών πραγματοποιείται «ιδίοις κινδύνοις».
Επίσης ο εισαγγελέας λέγεται ότι ανέφερε στους δικηγόρους του δήμου Αγρινίου, μήπως θα έπρεπε να αναμένουν 2-3 ημέρες ώστε να διευκρινιστούν οι όποιες ασάφειες υπάρχουν μεταξύ αντικρουόμενων και συγκεχυμένων πληροφοριών και κατόπιν να συνεχιστούν χωρίς πρόβλημα οι εργασίες. Εκείνοι όμως αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει κανένα τυπικό πρόβλημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άλλα διατείνονται οι ιθύνοντες του Δήμου.Ρε παιδιά μήπως μιλάμε άλλη γλώσσα. Κάποιοι εδώ καταλαβαίνουν διαφορετικά πράγματα.Αληθεύει ότι το έργο θα στοιχίσει 5.000.000 ευρώ.Μου αρέσει το επιχείρημα ότι τα χρήματα είναι από το ΕΣΠΑ και άρα δεν πειράζει αν κοστίσει κάτι παραπάνω.Αχτύπητη επιχειρηματολογία ομολογουμένως για τους ανόητους βέβαια. Δεν υπαρχει κανένα άλλο έργο να γίνει και γιαυτό μάλλον.Εκείνα τα σχολεία που στεγάζονται ακόμα σε λυόμενα στο παπαστράτειο θα παραμείνουν έτσι.Για πόσα χρόνια ακόμα. Α... ξέχασα ...ποιός νοιάζεται δεν υπάρχει ρευστό.Κάτι μπούρδες λέγοταν πρίν από χρόνια για μελέτη και καλά που θα έκαναν οι υπηρεσίεσ του δήμου και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Εχουμε ότι αξίζουμε. Γειά σας συμπολίτες μου. Σκύψτε και πάλι το κεφάλι. Ασ αφήσουμε τα λαμόγια να αλωνίζουν.

Latest Movie trailers