Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Επέστρεψε ο Διευθυντής της ΜΕΘ από την ...άδεια

Επέστρεψε σαν να μην τρέχει τίποτα στη θέση του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο κ. Γκιάφης. Ο Διευθυντής της ΜΕΘ είχε πάρει άδεια άνευ αποδοχών όταν το νοσοκομείο Αγρινίου μετάφερονταν αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η άδεια από το Υπουργείο ...κόπηκε και ο κ. Γκιάφης αναγκάστηκε, όπως ακούγεται, για να μη χάσει τη θέση του να ...επιστρέψει... Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν επιθυμούσαν να επιστρέψει και σχολίαζαν πολύ σκληρά τη στάση που κράτησε απέναντι στους εργαζόμενους στη ΜΕΘ... αλλά και στο νοσοκομείο. Όμως με το που επέστρεψε από την ...άδεια ο κ. Γκιάφης κατάφερε χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία να δημιουργήσει ένταση στη ΜΕΘ, την ώρα που οι γιατροί έβαλαν πλάτη για να ανοίξει η μονάδα όταν ο ίδιος δεν ήταν εκεί. Πληροφορίες από κύκλους του νοσοκομείου Αγρινίου αναφέρουν ότι υπήρξε στέρηση μισθού στον κ. Γκιάφη ο οποίος έπρεπε να έχει επιστρέψει στα καθήκοντα του από τις 27 Αυγούστου και τελικά επέστρεψε μόλις την περασμένη Δευτέρα. Επίσης στη ΜΕΘ βρίσκεται ήδη επιμελητής Α και έχει κάνει τις εφημερίες. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο Κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ Η ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι έτσι ακριβώς που τα λέτε. Ανεξάρτητα ποιός είναι και τι έκανε ο κ.Γκιάφης,γι΄αυτό ρωτήστε τη Διοί κηση και το υπουργείο,έλαβε νόμιμα τη θέση του Διευθυντή της Μονάδας, επομένως,δεν δικαιούται κανείς να φωνάζει <> και άλλα τέτοια φαιδρά.Που είναι ανεπι θύμητος στο μαγαζί σας ή στο σπίτι σας;Καθίστε καλά είσθε κρατικοί υπάλ ληλοι,και σταματήστε τις ανοησίες. Σοβαρευτείτε επιτέλους.