Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σκάνδαλο στο δήμο Αγρινίου. Ο δήμος παραπλάνησε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με ελλιπέστατα στοιχεία για το πάρκο.


Άμεση η παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η υπόθεση της ανάπλασης του Παπαστρατείου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή μετά την αποκάλυψη του AgrinioNet.gr πως στις 5-9-2013 με έγγραφό της η Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού το οποίο απευθύνει προς το δήμο Αγρινίου, γραφείο Νομικής Υπηρεσίας, προς την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και προς το ΚΕΠΕ καθιστά σαφές ότι η απαλλαγή από περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «ανάπλαση Παπαστρατείου Πάρκου Δήμου Αγρινίου» που εξέδωσε τον Ιούνιο του 2011 στηρίζεται σε ελλιπέστατα στοιχεία που της προσκόμισε ο δήμος Αγρινίου. Η ίδια υπηρεσία καθιστά επίσης σαφές ότι την απαλλαγή στην περιβαλλοντική αδειοδότηση που έχουν εγκρίνει δεν συμπεριλαμβάνεται κοπή ή εκρίζωση κανενός δέντρου και κανενός θάμνου, ούτε τη σπορά χλοοτάπητα, κατά συνέπεια όποια σχετική εργασία δεν καλύπτεται από το αρχικό έγγραφο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΟ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΜΩΣ; ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΤΑ ΜΜΕ; ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΩΡΑ.
ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

οεο
που ειναι ο Σταθης, η Τοτο, η Μαργαριτα, ο Γιωργος, ο Βλασης και τ αλλα (καλα) παιδια;
οεο

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΣΧΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΚΟΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΘΩΚΟΙ!!!ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!