Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

6 χιλ ευρώ σε ενοίκια και 11 χιλ ευρώ σε τυπογράφους οφείλει το ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο

Τα οικονομικά και τις οφειλές που έχουν προκύψει στη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας συζήτησαν τα μέλη της κατά την τελευταία συνεδρίαση της αλλά και χθες ώστε να βρεθεί μια λύση για να εξοφληθούν τα ενοίκια και τα κοινόχρηστα που οφείλει η οργάνωση στους ιδιοκτήτες των γραφείων που έχει μισθωμένα εδώ και αρκετά χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια όμως το άλλοτε κραταιό Κίνημα διατηρεί 3 γραφεία για τις ανάγκες του κόμματος και μετά τις εκλογές του 2012 η οργάνωση ουσιαστικά έμεινε ανενεργή με αποτέλεσμα να διογκωθούν τα χρέη απέναντι στους ιδιοκτήτες που μαζί με τις οφειλές στα κοινόχρηστα φτάνουν τα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των... 6.000 ευρώ. Σύμφωνα με κύκλους της νομαρχιακής επιτροπής ο γραμματέας έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες ώστε να χαμηλώσουν τα ενοίκια και προτού ξενοικιάσουν τους δυο χώρους να αποπληρώσουν τις οφειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...