Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η γυναίκα που έδωσε... Μάχη με την Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου


Το όνομά της είναι Μάχη Παπαζήση και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Καθόλου τυχαίο το όνομά της, καθώς συμβολίζει την προσωπικότητά της.

Η κα Μάχη είναι η γυναίκα που έδωσε… μάχη με την Χρυσή Αυγή καθώς είχε τα «κότσια» να τα βάλει με τους χρυσαυγίτες του Μπαρμπαρούση και κατήγγειλε στην αστυνομία την επιδρομή τους στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Όλα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο, όταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης μαζί με τη συνοδεία του διέλυσαν τους πάγκους μεταναστών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Η κα Μάχη αρχικά διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία αλλά δεν κατέγραψαν την καταγγελία της. Ώσπου απευθύνθηκε στην εισαγγελία του Άρειου Πάγου και έγινε η μοναδική μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής. Όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του STAR και στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου«Αναποδογυρίζανε πάγκους, αδειάζανε τα εμπορεύματα στο έδαφος. Βιαιοπραγούσαν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...