Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η μητέρα των Ξηρομεριτών στο κύκλωμα των δουλεμπόρων

Σε λίγη ώρα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα  Λευκάδος ο 20χρονος που συνελήφθη στην Κωνωπίνα και η μητέρα του, που συνελήφθη σήμερα το πρωί και οι οποίοι κατηγορούνται για απλή συνέργεια στην υπόθεση της διακίνησης μεταναστών όπου κατά την προσπάθεια τους να διαφύγουν με πλωτό μέσο 27 άνθρωποι ναυάγησαν χθες στην Πάλαιρο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 ανάμεσα τους και 4 παιδιά.
Οι άλλοι τρεις δουλέμποροι μέχρι αυτή την ώρα διαφεύγουν της σύλληψης ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση έχουν δηλώσει ότι θα παραδοθούν στις αρχές μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, δηλαδή αύριο το βράδυ. Οι κατηγορίες που λέγεται πλέον ότι τους βαρύνουν είναι μεταφορά λαθρομεταναστών με σκοπό το κέρδος και αναμένεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η μητέρα των 3 αδελφών που όπως λέγεται ανήκουν σε κύκλωμα δουλεμπόρων συνελήφθη σήμερα στην Κωνωπίνα και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...