Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Στον Ανακριτή μητέρα και γιος που εμπλέκονται στην υπόθεσητης διακίνησης των μεταναστών

Απολογούνται αύριο το πρωί στον Ανακριτή Λευκάδος ο 20χρονος και η μητέρα του, από το Ξηρόμερο οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται στο ΑΤ Λευκάδος με την κατηγορία της συμμετοχής στην υπόθεση του ναυαγίου ανοιχτά της Παλαίρου, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και 4 ανήλικα παιδιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του δικηγόρου τους Α. Φατούρου στο AgrinioNet.gr , συνελήφθησαν επειδή ο χειριστής του μοιραίου σκάφους στην κατάθεση του ανέφερε ότι εμπλέκονται και αυτοί στην υπόθεση, αφού όπως ισχυρίστηκε ο 20χρονος ήταν μπροστά στην συζήτηση που έγινε με τα άλλα δυο αδέλφια και τους υπόλοιπους διακινητές και η μητέρα τους προμήθευσε με νερό για το ταξίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr τα άλλα δυο αδέλφια από την Κονοπίνα τα οποία καταζητούνται μαζί με τον Αιγύπτιο δεν θα παραδοθούν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου αλλά την ερχόμενη Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...