Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Το Αστικό ΚΤΕΛ έκοψε με το έτσι θέλω επιδοτούμενο δρομολόγιο




Σε μεγάλη ταλαιπωρία βάζει το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου κατοίκους των οδών Βύρωνος- Κρυστάλλη- Σεφέρη- Προφήτη Ηλία στον Άγιο Κων/νο, αφού χωρίς καμιά προειδοποίηση έκοψε το δρομολόγιο του mini bus m1 Άγιος Κων/νος- ‘Αγιος Ρηγανάς το οποίο έχει διάρκεια μόλις 3 λεπτά, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ. Κατσακιώρη.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου κατά καιρούς διακόπτει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, χωρίς καμία ειδοποίηση, την ώρα που με αυτό μετακινούνται ηλικιωμένοι, παιδιά και γενικότερα πολλοί κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή με τη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνει να εκτελέσει το δρομολόγιο για το νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι το Αστικό ΚΤΕΛ χρηματοδοτείται για το συγκεκριμένο δρομολόγιο με ένα αξιοσέβαστο ποσό από το δήμο Αγρινίου και δεν μπορεί να αποφασίσει την τροποποίηση των δρομολογίων όποτε αυτό επιθυμεί ταλαιπωρώντας τους κατοίκους των συγκεκριμένων οδών. Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι των οδών αυτών, που υπογράφουν την καταγγελία, 105 τον αριθμό, για να έχουν πρόσβαση στο mini bus m1, πρέπει να διανύσουν από τις στάσεις μεγάλη απόσταση μέσα στη βροχή και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Το AgrinioNet.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Κατσακιώρη και αφού ζήτησε να ενημερωθεί για τη διακοπή του συγκεκριμένου δρομολογίου έλαβε την απάντηση ότι το δρομολόγιο αυτό είναι ασύμφορο και για αυτό αποφάσισε να το διακόψει. Όταν ο Κατσακιώρης κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν ο δήμος ο οποίος χρηματοδοτεί το δρομολόγιο, για το οποίο έχει υπογραφεί σύμβαση, έχει ενημερωθεί για τη διακοπή του, απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι θα …καταγγείλει τη σύμβαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...