Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αλβανός έσφαξε Αγρινιώτη αρχιφύλακα




Το νήμα της ζωής του Αγρινιώτη Γιώργου Τσιρώνη, έκοψε σήμερα το μεσημέρι ένας Αλβανός ισοβίτης στις φυλακές Μαλανδρίου όπου ο 50χρονος άνδρας υπηρετούσε ως αρχιφύλακας. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο άτυχος αρχιφύλακας δέχτηκε επίθεση από τον ισοβίτη ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ επειδή δεν επέτρεψαν στη μητέρα του να τον δει στο επισκεπτήριο.

Με αυτοσχέδιο μαχαίρι άρπαξε τον Γιώργο Τσιρώνη πατέρα δυο παιδιών και τον κάρφωσε στο λαιμό μα αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του τηλεφωνικά ενώ από τα δυο του παιδιά το ένα σπουδάζει στην Αθήνα και το άλλο είναι μαθητής της Β Λυκείου. Αυτή την ώρα στην οδό Γορίτσας στο Αγρίνιο, όπου βρίσκεται το σπίτι του άτυχου 50χρονου έχει ήδη μαζευτεί πολύς κόσμος αναμένεται να φτάσει σε λίγες ώρες η σωρός του.

Ο Αλβανός ισοβίτης θεωρείται από τους πιο σκληρούς κρατούμενους και άκρως επικίνδυνος και σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο άτυχος αρχιφύλακας δέχτηκε τρεις μαχαιριές. Η πρώτη στην πλάτη, η δεύτερη στο πρόσωπο και στη μύτη και η τρίτη στην καρωτίδα. Τα χτυπήματα λέγεται ότι είχαν στρατιωτικό χαρακτήρα.

Λίγο πριν τις 10 και αφού ολοκληρώθηκε η νεκροψία νεκροτομή η οποία έγινε στο Ρίο, το θύμα του Αλβανού κακοποιού ξεκίνησε με πομπή και συνοδεία περιπολικού για να φτάσει στο Αγρίνιο.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα δυο του παιδιά.

Μεταξύ των συναδέλφων του υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, για το πώς τόσο επικίνδυνοι εγκληματίες – ισοβίτες, μαζί με πολυάριθμους φυλακισμένους φυλάσσονται από ελάχιστους αστυνομικούς.

Εκτιμάται ότι η πράξη του εγκληματία Αλβανού έχει άμεση σχέση με την ανακοίνωση που αναφέρει ότι οι φυλακές του Μαλανδρίνου θα γίνονταν υψίστης ασφαλείας κάτι που σημαίνει ότι θα έβαζε φρένο στις διαθέσεις κάποιων κακοποιών να αποδράσουν όπως έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Το τελευταίο διάστημα στις φυλακές έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει σχέση με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκκό. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έξω από τις φυλακές του Μαλανδρίνου υπάρχει ισχυρή διμοιρία ΜΑΤ.

Η σωρός του άτυχου αρχιφύλακα θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μια ώρα πριν την εξόδιο ακολουθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...